До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаковий рожевий колір Valentino став головним відтінком року

Колекція Valentino, яку П’єрпаоло Піччолі представив на початку 2022 року, стала справжнісінькою феєрією. Італійський модний Дім продемонстрував цілий ешелон образів у найсміливішому рожевому кольорі — відтінку під назвою Pink PP, що був спеціально розроблений для колекції Valentino осінь-зима 2022/2023 у співпраці з Pantone.

Valentino осінь-зима 2022/2023 Valentino осінь-зима 2022/2023

Попри те, що сам відтінок є доволі сміливим і трохи зухвалим, дизайн Піччолі зробив його елегантним і майже королівським. Силуети були різкими й драматичними: прозорі розстібнуті сорочки з воланами спадали на штани; халати — фактурні та структуровані; вирізи — абстрактні й експериментальні. Одноманітність монохромності було вибрано, щоб привернути увагу до чогось глибшого: до людини, оповитої рожевим одягом.

Реклама
Valentino осінь-зима 2022/2023 Valentino осінь-зима 2022/2023

"Знаєте, коли ви переглядаєте книгу з чорно-білими портретами, після двох-трьох сторінок ви розумієте, що не побачите світлого волосся чи блакитних очей. Ви починаєте заглиблюватися у вирази облич, у зморшки, у різноманітні деталі… Я хотів створити подібний ефект", — зазначив П’єрпаоло Піччолі після шоу.

Valentino осінь-зима 2022/2023 Valentino осінь-зима 2022/2023

Не дивно, що філософія дизайнера зрезонувала з безліччю знаменитостей. Актори, музиканти й моделі скористалися можливістю вирізнитися цього сезону в рожевому вбранні Valentino, зробивши його в такий спосіб головним відтінком року. Найкращі виходи знаменитостей у Pink PP дивіться нижче.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.