До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як сучасні супермоделі носять штани у стилі 2000-х

Світ не був готовий до повернення ультрашироких джинсів JNCO. Однак модні тенденції швидко й іноді неочікувано повертають на пік колишньої популярності. Сьогодні всі захоплюються обтислими чи вкороченими формами; а завтра — всі знову вдягають штани завширшки з вулицю.

Емілі РатаковскіЕмілі Ратаковскі

Хоча мода ще не повністю повернулася до рівня мішкуватості джинсів JNCO, не можна заперечувати, що цього сезону штани стали просторішими. Хвиля тенденцій кінця 1990 і початку 2000 років, що охопила сучасну моду впродовж останніх кількох сезонів, нарешті накрила сегмент штанів. Карго з кількома кишенями, низькі парашути на шнурівці та широкі джинси — мода перейшла від мініспідниць до просторих штанів у дусі Destiny’s Child і "Кім Всеможу". Як розповіла британському Vogue Агустіна Панцоні, менеджерка з трендів Depop, кількість пошуків штанів-парашутів на платформі зросла на 3000%, спортивних моделей – на 171%, на низькій посадці – на 40%.

Реклама
Белла ГадідБелла Гадід

Не тільки зумери прагнуть виряджатися в ретро-штани. Головні It-girls індустрії демонстрували прихильність цьому тренду впродовж останніх кількох місяців. Емілі Ратаковскі вдягла карго з камуфляжним візерунком, а Белла Гадід носила потерті випрані джинси в поєднанні з укороченою футболкою та бомбером. Ельза Госк і Гейлі Бібер нещодавно піднесли тренд на новий рівень у штанах, що ледь не розвіваються на вітрі. Джинси Госк від італійського лейбла Closed Official були зовсім близько за об’ємами до моделей JNCO.

Ельза ГоксЕльза Гокс

Бібер продемонструвала поєднання штанів-парашутів з кросівками. Укорочена чорна майка, мінімум ювелірних прикрас і протисонцеві окуляри в стилі 2000-х — єдине, що їй було треба, щоб створити стильний ансамбль на щодень.

Гейлі БіберГейлі Бібер

Текст: Gladys Lai
За матеріалами vogue.com.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.