До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як скласти модний і практичний капсульний гардероб на літо

Капсульний весняний гардероб модна паличка-стукалочка на всі випадки життя, адже він не тільки допоможе заощадити ваш бюджет, а й легко міксуватиметься між собою. Цього сезону весна-літо 2022 пропонуємо звернути увагу на широкі джинси, білі базові футболки з патріотичними принтами, бавовняні сукні, зручні сандалі на щодень, затишний трикотажний костюм, укорочений жакет для прохолодних літніх вечорів і, звісно ж, практичну сумку-багет та ефектні прикраси.

Широкі джинси

Джинси – базовий елемент гардероба, який має однаково добрий вигляд як з діловими жакетами, так і шовковими спідницями чи літніми сукнями. Цього сезону пропонуємо взяти на замітку широкі джинси, які не обмежуватимуть ваших рухів. У колекції KSENIASHNAIDER ви знайдете білі джинси, які можна носити як у монохромному образі, так і міксувати з яскравими речами. Тим часом GUDU представили гостромодні двоколірні джинси, що поєднують білий та синій відтінки деніму, а REVICLO показали вінтажні пари з низькою посадкою.

Реклама
Біла патріотична футблока

В універсальності білої футболки сумніватися не доводиться. Без перебільшення вона є основним елементом базового літнього гардероба. Тож коли не знаєте, що вдягти, ви завжди можете вибрати білу футболку, адже вона поєднується з усіма речами в гардеробі – від джинсів і брючних костюмів до літніх сарафанів та трикотажу. Цього літа пропонуємо зупинити свій вибір на білій футболці з патріотичним дизайном, щоб підтримати українські бренди та заявити про свою любов до Батьківщини.

Ефектні прикраси

Прикраси – хоч і маленький, але дуже важливий елемент модного літнього образу. За допомогою ефектних сережок навіть найлаконічніша сукня заграє новими барвами, а діловий костюм стане доречним на вечірньому заході. Придивіться до натхнених сміливістю, стійкістю та єдністю українського народу сережок з нової колекції GUNIA Project, які марка порівнює з Атлантами. Вибирайте різноколірні каблучки POCHE, які точно подарують вам гарний настрій, або вишукані прикраси з мушель Bobkova, що наближають почуття довгоочікуваного відпочинку.

Сукня з бавовни чи льону

Коли стовпчик термометра сягає позначки +27 °C, передусім хочеться вдягнути легкі сукні з бавовни чи льону. Це зрозуміло, адже в сукнях з натуральної й повітропроникної тканини найлегше переносити міську спеку. На додачу вони ще й вважаються одним з головних трендів цього літа. У колекції Poustovit ви знайдете жовтий сарафан, який можна носити як на голе тіло, так і комбінувати з футболками, а у Vita Kin – елегантну вишиванку з блакитними візерунками. Тим часом Sleeper показали свої фірмові сукні з льону з об’ємними рукавами в пастельній колірній гамі – від м’ятного до полуничного.

Сандалі

У літній час особливо важливо правильно вибрати взуття: щоб не було парким, не натирало ніг і обов’язково поєднувалося з вашою модною капсулою. Зробити ставку краще на зручні та практичні сандалі. Наші фаворити: ортопедичні й екологічні в’єтнамки з об’ємними дутими перетинками SINOBI, сандалі з м’якими та широкими перехресними ремінцями SAYYA, натхнені естетикою 1990-х, та бежеві пари з ремінцями на липучках One by One, як у дитинстві.

Укорочений жакет

Укорочені жакети – один з найгарячіших тредів цього сезону. Ви можете поєднувати їх у парі з високими штанами, як пропонує український бренд TOTÉ, комбінувати з елегантними сукнями чи спідницями з шовку за прикладом COVER або носити з улюбленими джинсами, надихнувшись колекцією Litkovskaya. Колір і дизайн можуть бути різними – від однотонних і мінімалістичних чорних блейзерів, що оголюють живіт, до жакетів у дрібну смужку та варіантів з незвичайними деталями у вигляді леліток, бісеру, кристалів або квітчастої вишивки.

Сумка-багет

Зручна, якісна, модна та практична – чотири головні складники, на які варто насамперед звернути увагу під час вибору сумки. Сумка-багет, натхнена стилем нульових, відповідає всім цим якостям. Найбажаніші baguette bags ви знайдете в колекціях українських брендів: у LOVANDBAG – плетену модель у білому кольорі, у Vikele Studio – карамельний строгий аксесуар, а в Bagllet – лаконічну чорну модель.

Триктажний костюм

Трикотажні костюми хороші тим, що їх можна носити весь рік, змінюючи лише зимове в’язання на літнє. У холодну пору року модниці вибирають вовняні костюми, а в теплу – віддають перевагу бавовняному та віскозному плетиву. Зручні та м’які костюми з ніжного трикотажу можна носити не лише на вихідних, а й красуватися в них у будні, поєднуючи їх з лоферами чи босоніжками. Вибирайте спідничний костюм Bevza, вив’язаний з перероблених пластикових пляшок, брючну двійку O.TAJE з патріотичними елементами або базовий бежевий костюм у рубчик JUL.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.