До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір сміливих: осінній гардероб з кольорової шкіри

Речі зі шкіри, натуральної або еко – відмінна ідея для модного гардероба, особливо, коли температура за бортом стрімко падає вниз. У практичних вбрань є і інша сторона. Шкіра в будь-якому кольорі має ефектний вигляд, особливо якщо це червоний, рожевий або космічний срібний. Носити їх можна як в монолуках, так і нестримно змішувати між собою.

Червона стріла

Штани, плащі, сарафани, спідниці та сукні червоного кольору на світлі можна носити і з високими підборами відривної дівиці, і з джемперами розумниці та відмінниці.

Реклама

<b>красн кожа</b>

Космічний срібний

Поєднання срібного кольору і шкіри надають образу вигляд футуристичний і загадковий. А якщо скласти монообраз з сяючої куртки і брюк, цілком можна зійти за прибульця з далекої зірки.

Balman осінь-зима 2018/19

<b>серебро кожа</b>

Think pink!

Плащ з рожевої шкіри дещо нагадує гардероб героїні Різ Візерспун у фільмі "Блондинка в законі". Однак в новому сезоні такі речі носимо без зайвого "цукру", суворо і по справі, міксуємо з найскладнішими елементами.

<b>розовая кожа</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.