До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під владою деніму: 15 джинсових спідниць для будь-якого настрою

Шанувальниці деніму цього сезону все частіше поглядають в сторону саме джинсових спідниць, адже їх можна легко вписати в будь-який образ і гардероб. Vogue.ua зібрав 15 моделей, які можна вдягнути і в офіс, і на музичний фестиваль, і на арт-вечірку.

Привіт з 1990-х

Головні героїні наймодніших серіалів 1990-х носили джинсові спідниці на металевих ґудзиках. У 21 столітті однією з перших про них згадала Алекса Чанг, яка носить їх з легкими безтурботними топами і босоніжками на плоскій ході. Цієї весни спідниці на заклепках є в найрізноманітніших забарвленнях, і різної довжини. Шукати варто у Madewell, Red Valentino і Gucci.

Реклама
Алекса Чанг

<b>DenimSkirt1</b>

І навіть в офіс

Дрес-код в багатьох офісах дозволяє по п'ятницях носити джинси. Так чому б їх не замінити спідницею з цього грубого, але такого практичного матеріалу. Тим більше, що в останніх колекціях Calvin Klein, Loewe і Max Mara є моделі, які будуть доречними навіть на найважливішій діловій зустрічі.

<b>DenimSkirt2</b>

Хто коротшу

Літо створене для того, щоб відкривати ноги, а в короткій джинсовій спідниці це можна зробити справді модно. Щоб образ не був занадто відвертим, довжину міні можна збалансувати вільним об'ємним жакетом або затишною толстовкою, як полюбляють носити гості Тижнів моди.

<b>DenimSkirt3</b>

Фестивальний настрій

Після перегляду фотографій з Coachella джинсову спідницю хочеться особливо сильно, а якщо вона ще й зшита з кольорового деніму, прикрашена м'якими китицями або декоративно порвана, то втриматися просто неможливо.

<b>DenimSkirt4</b>

В ритмі танцю

Цього сезону частина брендів підготували джинсові спідниці, в яких, взагалі, хочеться танцювати чуттєве фламенко. Моделі, які щільно обтягують стегна, а до низу розходяться безліччю оборок варто шукати в колекціях Off-White і Monse.

<b>DenimSkirt5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.