До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вірні друзі: 5 ідеальних пар взуття чорного кольору

Promotion

Тренди змінюються щосезону, але аксесуари та взуття в чорному кольорі залишаються поза конкуренцією. Головна причина такої популярності – практичність, яка зараз стала синонімом до відповідального споживання. Сьогодні модно купувати менше речей, але обирати якісні і такі, що не втратять актуальності через кілька місяців. Ще чорний любимо за його здатність підкреслювати красу фактури – замша чи лакована шкіра, забарвлені у цей колір, матимуть значно ефектніший вигляд за яскравіших побратимів. У розпал осінньо-зимового сезону ми вибрали 5 пар взуття з колекції Miraton, які стануть вірними приятелями в холодну пору року.

Реклама
Чоботи з широкою халявою

Чоботи з широкою халявою, які ще називають чобітьми-трубами, – одна з найактуальніших моделей сезону. З ними можна зібрати зухвалий образ в дусі 1990-х – поєднати їх зі шкірянкою-косухою і шкіряною міні, чи підтримати буржуазний стиль, що цього сезону повернувся на модні подіуми. В другому випадку їм до пари слід взяти спідницю довжини міді або кюлоти, а також блузку з бантом і приталений жакет.

Армійський дух

Черевики в армійському стилі стануть найбільш функціональним придбанням сезону. Їхня зовнішня грубість допоможе врівноважити щось романтичне, а цікаві деталі виділять їх з низки одноманітного чорного взуття. Доповнити черевики можна сумкою з коротким ремінцем у стилі 90-х років, а великі металеві прикраси розставлять правильні акценти в образі.

Спорт і місто

Що буде, якщо поєднати гранж і спорт? Результатом такого альянсу стало найзручніше взуття, що увібрало все найкраще від класичних черевиків і кросівок. Брутальний настрій цієї пари можна підкреслити штанами-карго, нейтральним однотонним верхом і помітними прикрасами.

Урок геометрії

Взуття з геометричним підбором – одна з найцікавіших взуттєвих тенденцій цього сезону. З одного боку, воно приваблює увагу суворою формою, а з іншого – його легко вписати навіть в офісний гардероб. Цей хіт сезону добре поєднується зі шкіряною спідницею-трапецією або з асиметричними вбраннями. Глянцевий клатч винного відтінку з натуральної лакованої шкіри з імітацією під рептилію додасть нотки урочистості повсякденному образу.

На шнурівку

Складно знайти пару для міських образів, універсальнішу за високі черевики на шнурівку. Їх давно полюбили стритстайл-знаменитості, які поєднують такі і з жіночними сукнями, і з укороченими штанами, і створюють образи в спортивному стилі.

Vogue.ua вибрав найактуальніші моделі з осінньо-зимової колекції Miraton, з якими зима стане улюбленою порою року.

<b>MIRATON_WINTER</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.