До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У теплі і затишку: 20 худі на кожен день

Не треба боятися прогнозів синоптиків з їх попередженнями про похолодання, коли у нас на озброєнні є правильні худі. Вулична мода не знає меж і, якщо раніше худі вважали уніформою скейтерів, то зараз світшоти з капюшоном можна носити не тільки в парі зі спортивними штанами. Чудовою парою цьому модному гостю будуть плісировані спідниці і сукні-розлітайки з флористичним принтом. Також можна взяти приклад з Кім Кардаш'ян і обрати легінси та доповнити образ об'ємним худі. Поєднувати спортивні худі дизайнери також пропонують з картатими пальтами або вініловими плащами.

Наприклад, Карл Лагерфельд обіграв білосніжне худі за допомогою плісированої картатої спідниці і пальта зі штучного хутра. Демна Гвасалія випустив худі в колаборації з ООН, щоб допомогти людям, що голодують в країнах третього світу. Анімалістичний тренд також дістався худі – в капсульній колекції Moschino [tv] H&M з'явилися леопардові моделі – абсолютно самодостатні, і які не потребують додаткових речей.

Реклама
Balenciaga осінь-зима 2018/19
Fendi осінь-зима 2018/19
Moschino [tv] H&M осінь-зима 2018/19

Vogue.ua вибрав 20 ключових худі сезону.

<b>худи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.