До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У моїй шкірі: гід по головному матеріалу сезону

Шкіра – ключова інвестиція сезону. В колекціях осінь-зима 2017/2018 вона представлена як у вигляді нарядних суконь, так і вже звичних легінсів та косух. Vogue.ua збирає повноцінний шкіряний гардероб з колекцій, представлених в Sanahunt Luxury Department Store.

Косуха

Косуха – річ поза часом і поза тенденціями, яка поєднується з абсолютно будь-яким предметом гардеробу. Вона гарна ще й тим, що в ній комфортно в найрізноманітнішу погоду – 100% впевненості в собі буде точно забезпечено. У Sanahunt Luxury Department Store варто придбати як класичні моделі, так і жакети із замші, або ж новинки з декоративними елементами на зразок асиметричної баски, гострого коміра і кнопок.

Реклама
Косуха ALAЇА
Косуха Alexander McQueen
Косуха Balenciaga та легінси Alexander Wang
Косуха Balmain
Кольорова шкіра

Кольорова шкіра додасть барв всім шанувальникам яскравих відтінків. У цьому сезоні найбільш популярна червона шкіра, а також відтінки хакі. Причому, особливо ефектно виглядають вузькі сукні і спідниці довжини міді з кольорової шкіри.

Сукня Aphero
Сукня Aphero
Спідниця Celine
Дублянки і бомбери

Для любителів об'ємних речей і багатошарових образів в нових колекціях є чимало шкіряних дублянок та курток, які вже встигли оцінити модниці на кшталт К'яри Феррані і Малії Обами, старшої доньки екс-президента США. Шкіряні куртки ідеально втілюють дух гранжу 1990-х, що став класичним. В цьому напрямку натхнення активно черпають дизайнери по обидва боки Атлантичного океану, а покупці прагнуть скоріше дістати найбільш трендові речі.

Дублянка Balenciaga
Дублянка Givenchy
Куртка Tom Ford
Шкіряні брюки

Шкіряні штани вже давно не асоціюються з образом подружки байкера. Найбільш актуальні моделі – з високою посадкою, що вигідно підкреслює талію, і невеликим кльошем, що візуально подовжує ноги. У Sanahunt Luxury Department Store представлені моделі різних фасонів, головне – встигнути вибрати свою пару і не боятися експериментувати.

Шкіряні легінси Balmain
Шкіряні брюки Jitrois

Усі бренди представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.