До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: 6 ефектних образів від українських дизайнерів

Смартфони вже давно стали невіддільною частиною нашого образу, адже ми навіть не випускаємо їх з рук на червоних доріжках і званих вечерях. Саме тому напередодні новорічних свят і в найгарячіший період пошуку того самого образу разом з Xiaomi ми попросили дизайнерів вибрати ідеальні образи для новорічної ночі, які органічно поєднуватимуться з улюбленими гаджетами.

З піни морської

Прийдешній 2022-й згідно зі східним календарем буде роком Водяного Тигра, а це означає, що зустрічати його найкраще в кольорах водної стихії. Ідеальний варіант, розшитий відтінками кольору морської хвилі, ми знайшли в українського бренду GUDU, відомого своєю любов’ю до яскравих і навіть театральних образів. Доповнити його можна смартфоном Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Mint Green.

Реклама
Сукні, GUDU; сережка, NOMIS; сумка, THE ATTICO (theicon.ua), Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Mint Green
Сама стриманість

Мінімалізм уже давно став класикою сучасної моди, а його адепти навіть заради новорічної ночі не готові йти на компроміси. Добре, що в нас є український бренд Bevza, який щосезону вміє по-новому подати гру чистих кольорів і простих ліній. А якщо певної врочистості додати все-таки хочеться, то у Світлани Бевзи є розкішні лаконічні костюми з цікавою фактурою, найкращою парою до якої стане смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору щойно натрушеного снігу.

Блуза, спідниця, все — BEVZA; сережка, кольє, все — NOMIS, смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Snowflake White
У ритмі танцю

Якщо в новорічну ніч ви збираєтеся танцювати до ранку, то за найправильнішими образами радимо вирушати до брендів ARTEMKLIMCHUK і Arutiunova. Артем Климчук відомий своєю тонкою роботою з декором — лелітками й вишивкою, а Ганна Арутюнова раніше сама займалася професійними бальними танцями, тому шиє свій одяг так, що в ньому дуже зручно рухатися. Додатковий WOW-ефект образу додадуть пір’я і смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Каф, NOMIS; браслети, LUTIKI; топ, ARTEMKLIMCHUK; спідниця, ARUTIUNOVA; туфлі, LOEWE (asthik.com), Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Snowflake White
Романтика vs. Зухвалість

Хто сказав, що сукня-бюстьє обов’язково має бути романтичною? Український бренд Gudu в новій весняно-літній колекції показав модель, яка матиме чудовий вигляд і з вишуканими туфлями, і з грубими черевиками, і із золотими чоботами. Саме з останніми ми пропонуємо його поєднувати в новорічну ніч, адже коли, як не 31 грудня, варто додати образу трохи зухвалості.

Кольє, чоботи, все — JIL SANDER (asthik.com); сукня, GUDU; сумка, THE ATTICO (theicon.ua), смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Truffle Black
Фактурне рішення

Новорічні свята — час, коли відчайдушно хочеться блискіток. Нам подобається, як вони обіграні в ніжно-бузковій сукні українського бренду Poustovit. Завдяки прямому силуету й довжині міді вони матимуть гарний вигляд як із запаморочливими шпильками, так і кросівками. Якщо хочеться чогось вишуканішого, але водночас ненудного, радимо звернути увагу на перли. Дизайнер Артем Климчук створив з них повноцінний топ, яким можна легко замінити велику прикрасу й одягнути на будь-яку мінімалістичну сукню.

Ліворуч: Сережки, MAGDA BUTRYM (theicon.ua); топ, ARTEMKLIMCHUK; сукня, BOBKOVA, смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Bubble Gum Blue
Праворуч: Сережки, MAGDA BUTRYM (theicon.ua); сукня, POUSTOVIT; туфлі, ALTUZARRA (theicon.ua), смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Bubble Gum Blue
МЧС

Маленька чорна сукня — безпрограшний вибір у будь-якій ситуації. Нам подобається, який вигляд сьогодні мають МЧС, натхнені мінімалістичною естетикою 1990-х. Коротка довжина, тонкі бретельки, мінімум деталей — саме такі носили свого часу Сара Джессіка Паркер і Дженніфер Еністон. Сучасні дівчата додають цій речі характеру за допомогою металевих аксесуарів і не забувають взяти із собою смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE в модному кольорі Truffle Black, щоб зробити ефектне селфі в найближчому дзеркалі.

Сукня, кольє, все — BEVZA; сумка, PACO RABANNE (asthik.com); колготки власність стиліста, смартфон Xiaomi 11 Lite 5G NE кольору Truffle Black

Довідка Vogue:

Xiaomi 11 Lite 5G NE — смартфон з девізом "Мрії стають реальністю", адже з моменту першої взаємодії гаджет не перестає тішити — суперчіткою картинкою на 6.55-дюймовому FHD+ дисплеї, системою камер 64 Мп, завдяки якій насичені та яскраві кадри виходять в будь-яку пору доби, батареєю на 4250 мА·год, що гарантує весь день автономної роботи. Також смартфон підтримує Wi-Fi 6 і 5G, завдяки чому на зв’язку можна бути майже в будь-якому місці, а кількість і якість вбудованих спецефектів дає змогу знімати відео як справжньому режисерові. Докладніше про Xiaomi 11 Lite 5G NE читайте тут.

Фото: Danil Kaistro

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Макіяж і зачіски: Yevgeniya Kozlova

Асистент стиліста: Lesya Pak

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Модель: Maria Zubtsova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.