До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з вирізом на боці

Новий рік — це чудовий привід, щоб приміряти образ, який у звичайному житті може видатися занадто сміливим чи ошатним. Цієї ночі не варто боятися бути трохи over dressed — якщо душа вимагає блискіток, то навіщо себе обмежувати, а якщо хочеться трохи сексапілу, то у нас для вас є небанальне рішення у вигляді сукні з вирізами на боці. Дещо ми знайшли в колекціях українських брендів.

A.M.G.

Український бренд A.M.G. просто обожнює перша леді Олена Зеленська, яка нерідко вибирає його сукні-футляри, спідничні двійки і пальта. Проте Альона Беттяр відома не лише майстерністю у створенні формального одягу, а й красивими вечірніми сукнями. Так, у колекції сезону весна-літо 2022 вона представила на перший погляд простий, але дуже ефектний образ — чорну сукню з круглим вирізом на стегні, декорованим кристалами. Залишитися непоміченою неможливо.

Реклама
A.M.G.
BEVZA

Дизайнерка Світлана Бевза, яку нерідко називають головною fashion-мінімалісткою в країні, також не залишилася байдужою до різноманітних вирізів. Вона вирішила зіграти на контрасті й поєднала вирізи на талії з м'якою фактурною в'язкою — така тактильна гра має водночас дуже чуттєвий і делікатний вигляд. Доповнити образ Бевза пропонує акуратною прикрасою, щоб головним акцентом все-таки залишилася наша шкіра.

BEVZA
The Body Wear

The Body Wear — український бренд, який не перестає розповідати про красу жіночого тіла у кожній своїй колекції. У новорічній капсулі дизайнерка Марія Яслинська представила образи для різних сценаріїв святкової ночі. Так, якщо в планах танцювати до ранку, то мінісукня з акуратними вирізами з боків стане найкращим вибором — рухів не сковує й має чудовий вигляд.

The Body Wear
Marianna Senchina

Трохи кокетства і навіть інфантильності не завадить новорічної ночі. Справжнім фахівцем зі створення романтичного, але при цьому зухвалого образу є бренд Marianna Senchina. У поточній осінньо-зимовій колекції дизайнерка Маріанна Сенчина представила сукню, в якій можна легко перетворитися на сучасну Марію-Антуанетту — бунтарку, яка так любить вбиратися.

Marianna Senchina
Wonder

Останні два роки стали для трикотажу справді тріумфальними. Спочатку цей зручний матеріал повернувся разом зі спортивними костюмами, потім замінив костюмні тканини на строгих двійках, зробивши їх менш формальними, а тепер його легко уявити навіть на вечірніх сукнях. Саме його обрала українська марка Wonder, якій вдалося збалансувати його практичність лаконічним кроєм, класичним чорним кольором та, природно, вирізами з боків.

Wonder

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.