До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: образ у стилі нульових

Естетика епохи Y2K в сезоні осінь-зима 2021/2022 знову повернулася на модні подіуми. Яскраві відтінки, штани з низькою посадкою, блискучі спортивні костюми, відверті сукні-кольчуги, одяг, прикрашений логотипами брендів, пояси з пряжками у вигляді метеликів, каскадні сукні зі шлярками, зухвала довжина міні, вирізи, що оголюють тіло, і гламурні тканини — ось головні складники стилю 2000-х, що буквально заполонив колекції дизайнерів. Vogue.ua зібрав наймодніші образи, натхнені естетикою нульових років, щоб зустріти в них Новий рік.

Blumarine

Немає ліпшого способу вирізнитися в новорічну ніч, ніж підібрати образ в стилі Y2K. Цього сезону вибирайте мерехтливий костюм Blumarine, що складається зі штанів із заниженою талією і кроп-топу, розшитих нитками бісеру. Подібний образ демонструвала Брітні Спірс на церемонії MTV Video Music Awards у 2000-му, виконуючи пісню "Oops!... I Did It Again". Поверх ефектного костюма можна накинути кардиган з хутряним оздобленням — ще один модний елемент нульових. Тим часом Том Форд згадав про свій провокаційний архів, коли він стояв біля керма модного Дому Gucci. Надто занижена посадка штанів і зухвалі подоли повернулися у вигляді шкіряних шортів і мініспідниць. Ентоні Ваккарело також надихнувся екстравагантною епохою, представивши ультракороткі спідниці з металізованих матеріалів і пухнасті шуби.

Реклама
Saint Laurent
Dsquared2

Стиль нульових років зовсім не про мінімалізм, навпаки, це саме той випадок, коли бути over dressed не вийде. Схвалюється поєднання непоєднуваного, велика кількість блискіток і стразів, а також звабливий одяг, що оголює зони тіла. Навіть такий консервативний і елегантний бренд, як Chanel не зміг устояти перед гламурними нульовими. Віржині Віар представила блискучі сукні в стилі Періс Гілтон і костюми із заниженою лінією талії. LaQuan Smith зробили ставку на зухвалі мінісукні з вирізами, Christopher Esber показали шовкову спідницю з низькою посадкою в парі з топом-шторкою і блискучим поясом на стегнах, а Dsquared2 скомбінували розшите кристалами сексуальне боді зі спідницею з рюшами.

Chanel
LaQuan Smith
Christopher Esber
Tom Ford

Vogue.ua зібрав 10 речей у стилі нульових, у яких ви сяятимете на новорічній вечірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.