До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: червоні максісукні

Коли йдеться про сукні на Новий рік, відразу на думку спадають образи з блискучих тканин, шерхітливих леліток, довжина міні, ефектні викоти та вбрання з мерехтливими кристалами. А що коли цього року розглянути елегантні сукні довжині максі й водночас віддати перевагу червоній колірній гамі. Ефектний червоний відтінок додасть образу сексуальності й урочистості, а довжина максі й стриманий крій створять потрібний баланс.

Valentino

Червоний колір ще нікого не залишив байдужим. Цей романтичний, чуттєвий і провокаційний відтінок створений для того, щоб привертати до себе увагу й зачаровувати. До того ж червоні сукні довжини максі — вигідна інвестиція в модний гардероб. Вони будуть доречні не тільки за новорічним столом або на гучній вечірці, а й після свята, наприклад, на врочистому балі, званій вечері або побаченні. Безумовно, П’єрпаоло Піччолі є законодавцем моди на класичний червоний колір, і в новій колекції Valentino осінь-зима 2020/2021 він знову продемонстрував сукні у фірмовому відтінку бренду. Шоу Valentino завершилося виходом Адут Акеч у мерехтливій червоній сукні. Подібний варіант червоної сукні з лелітками продемонстрував Денієл Лі, з однією лише невеликою відмінністю — крій став розслабленіший.

Реклама
Bottega Veneta

Цікавим і небанальним образом для новорічної ночі стане вбрання Balenciaga — складно скроєна асиметрична сукня з довгим шлейфом, яку бренд пропонує носити з легінсами в тон образу. У Chalayan довгі червоні сукні мали привабливий вигляд завдяки глибокому V-подібному викоту, який додавав шарму вільному образу. Тим часом у колекції Giambattista Valli з’явилася справжня сукня для принцес — відкриті плечі, А-подібна пишна спідниця й романтичні рюші в зоні декольте. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнери засвідчили, що новорічні сукні не обов’язково мають бути короткими й сріблястого або золотого кольору, гідною альтернативою їм стали червоні максісукні.

Balenciaga
Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав найефектніші червоні максісукні для новорічної вечірки.

<b>красные платья на нг 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.