До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: 7 ідей для тематичного свята

Тематичні вечірки — унікальна можливість вийти за межі звичного повсякденного образу. Водночас необов’язково купувати карнавальний костюм, адже можна скласти цікавий аутфіт за допомогою речей, які знадобляться ще не раз. Напередодні новорічних свят разом з модним ритейлером KAMERON ми склали сім образів, натхнених стилем відомих кіногероїв. Бонус — кожна з представлених речей потім легко впишеться в уже наявний гардероб.

Дисковечірка

Вечірка в стилі диско — безпрограшний варіант для галасливої ​​компанії, щоб відзначити Новий рік з танцями, веселощами й гарним настроєм. Перед тим, як готуватися, радимо переглянути фільм "Останні дні диско", героїні якого носять міні й не бояться переливчастих фактур.

Реклама
Кадр з фільму "Останні дні диско"

Ми також закликаємо зробити ставку на коротку довжину або мінливу у світлі софітів металізовану фактуру, яка матиме ефектний вигляд на контрасті з чимось пухнастим, наприклад, кардиганом Dolce & Gabbana. Аксесуари нехай теж привертають до себе увагу — серед наших фаворитів босоніжки Saint Laurent з фігурними підборами.

Кардиган Dolce & Gabbana, спідниця Balmain, спідниця Saint Laurent, босоніжки Saint Laurent, лодочки Dolce & Gabbana, кліпси Dolce & Gabbana, сережки Dolce & Gabbana, клатч Dolce & Gabbana
Романтичне побачення

Якщо в новорічний вечір хочеться романтики, то джерелом натхнення може стати Еліс, героїня Ніколь Кідман, з драми "Із широко заплющеними очима". На вечірці, з якої й починається стрічка, вона постає перед глядачем у чуттєвій чорній сукні. Така має бути в гардеробі кожної дівчини.

Кадр з фільму "Із широко заплющеними очима"

Італійський бренд Dolce & Gabbana добре розуміється на ідеальних чорних сукнях, які окреслюють усі вигини фігури. Головний плюс такої сукні в тому, що залежно від підібраних аксесуарів вона може грати геть по-різному. На бажання можна підібрати щось мінімалістичне й акуратне, а якщо прагнете уяскравитися, великі сережки й золота сумка допоможуть зібрати бароковий пишний образ.

Золота сумка Dolce & Gabbana, сукня-бюстьє Dolce & Gabbana, біла сумка Dolce & Gabbana, сережки Dolce & Gabbana, сумка Dolce & Gabbana Devotion, обруч Dolce & Gabbana, туфлі Dolce & Gabbana
Футуристична вечірка

Весь світ сьогодні марить космосом — не оминуло це захоплення й модних дизайнерів. Якщо в міжгалактичний політ ви ще не збираєтеся, то хто заважає влаштувати тематичну вечірку вже в найближчі тижні. Канонічною кіногероїнею в цьому жанрі є Барбарелла, роль якої блискуче зіграла актриса Джейн Фонда. Звісно, ми не пропонуємо повторювати її образ в усьому, а ось на металеві відтінки увагу звернути варто.

Тут також на допомогу готовий прийти бренд Dolce & Gabbana, в останній колекції якого є сукня-футляр з голограмним покриттям, а переливчасті аксесуари лише увиразнять космічний підтекст образу. Потім їх легко можна носити разом з улюбленими джинсами, затишним светром або безрозмірним жакетом.

Сукня Dolce & Gabbana, лодочки Dolce & Gabbana, сумка Dolce & Gabbana, кліпси Dolce & Gabbana
Сімейна вечеря

Останні півтора року стали для нас усвідомленням того, що сім’я — це найголовніше. Якщо ви плануєте зустріти Новий рік в оточенні близьких людей, то першою на думку спадає історія Бріджит Джонс із її любов’ю до домашніх вечірок і смішних светрів.

Кадр з фільму "Щоденник Бріджит Джонс"

Кумедні светри ми знайшли в зимовій колекції Polo Ralph Lauren. Показово, що вони є як для дорослих, так і для дітей, тому скласти family look на всіх точно не забере багато зусиль.

Спідниця Polo Ralph & Lauren, светр Polo Ralph & Lauren, лодочки Dolce & Gabbana, сумка Saint Laurent, джемпер Polo Ralph & Lauren, сумка Saint Laurent, джемпер Polo Ralph & Lauren, клатч Saint Laurent
У стилі 90-х

На саму згадку про фільм "Красуня" в пам’яті миттєво зринає образ Джулії Робертс у червоній сукні з відкритими плечима. А що, коли подивитися ширше, і вибрати щось провокаційніше й несподіваніше?

Ми в захваті від її образу з ботфортами, у якому певна зухвалість поєднується з настроєм стилю next door girl. Якщо плануєте танцювати всю ніч — це саме те, що вам треба. Коли ж на мінішорти зі шкіри ви поки не наважуєтеся, то перегляньте ще на світлинах Пітера Ліндберга, як чорну шкіру носили супермоделі початку 90-х — байдужою залишитися не вийде.

Шорти Balmain, спідниця Saint Laurent, боді Saint Laurent, сережки Saint Laurent, боді Saint Laurent
Між нами, дівчатами

Якщо новорічну ніч хочеться провести з подругами, чому б не вибрати щось грайливе або кокетливе в стилі фільму "Нетямущі", який вплинув на всі покоління школярок 1990-х. Героїня Алісії Сільверстоун залюбки носила як картаті костюми з мініспідницями, так і мінімалістичніші сукні яскравих відтінків, обов’язково оголюючи ноги.

Кадр з фільму "Нетямущі"

Нам подобається як стиль Girlish обіграно в останній колекції Saint Laurent — комбінація довжини міні, принту в серця й поєднання червоного із чорним створює правильний баланс між грайливістю і драматичністю образу. Доповнити його пропонуємо класичними аксесуарами.

Сукня Saint Laurent, кольє Saint Laurent, кольє Dolce & Gabbana, кольє Saint Laurent
Джентльменський клуб

Смокінги вже давно стали прекрасною альтернативою ошатним сукням на червоних доріжках найвищого рівня. Якщо вам також близький маскулінний стиль, пропонуємо саме цю річ зробити основою свого святкового образу. Краще за всіх смокінги в кіно носила незрівнянна Марлен Дітріх, а її образ у фільмі "Марокко" за останні 90 років цитували десятки разів.

Кадр з фільму "Марокко"

Ми пропонуємо поєднати класичний смокінг із чимось неформальнішим, щоб зручно було танцювати всю новорічну ніч. Як щодо металізованих вузьких штанів замість звичного костюмного варіанта?

Штани Dolce & Gabbana, джинси Dolce & Gabbana, штани Dolce & Gabbana, футболка Saint Laurent, жакет Saint Laurent, сумка Dolce & Gabbana

Всі представлені в статті речі можна придбати в онлайн-магазиніkameron.ua або в мережі крамниць компанії Kameron.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.