До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому відсвяткувати День усіх закоханих: 3 ефектні та практичні ідеї

День усіх закоханих — свято, що викликає безліч суперечностей. Хтось ставиться до нього зі скептицизмом, називаючи хитрощами маркетологів, а хтось щиро вважає його додатковою можливістю розважитися й додати трохи романтики, яка нам так потрібна наприкінці зими. Якщо ви належите до другого табору, то разом з fashion-ритейлером KAMERON ми пропонуємо три одночасно ефектні та практичні ідеї, які будуть доречні і в День усіх закоханих, і після нього.

Життя в рожевому кольорі

Рожевий колір умить спадає на думку, коли йдеться про Валентинів день, але не варто забувати, що цей ніжний відтінок вже давно перестав вважатися інфантильним і несерйозним, як це було в нульових. Сьогодні його часто можна побачити як у гардеробах відчайдушних модниць, так і звиклих до вічного поспіху кар’єристок.

Реклама
Рожевий — один з найсуперечливіших і найбільш обговорюваних відтінків сучасної моди

Наприклад, прихильниці ділового стилю комфортно почуватимуться в брючній двійці насиченого рожевого кольору — вдень у парі зі строгою білою сорочкою, а з настанням вечора її можна замінити на кроп-топ і додати помітні прикраси. Прихильницям мінімалізму теж не варто боятися рожевого — в колекції Dolce & Gabbana є лаконічні сукні прямого крою в найніжнішому відтінку рожевого, дуже делікатному й аристократичному. За сміливішими рішеннями краще звернутися до французького бренду Balmain — Олів’є Рустен не зраджує себе й знову робить ставку на обтислий силует та привабливий лососевий відтінок.

ПЛАТЬЕ DOLCE & GABBANA

ЖАКЕТ DOLCE & GABBANA, БРЮКИ DOLCE & GABBANA

ПЛАТЬЕ BALMAIN

Що додати:

Аксесуарами до вбрання рожевого кольору можуть бути як невеликі сумки контрастних відтінків, так і в колір. Головне пам’ятати, що до лаконічного образу можна підібрати щось декоративніше, а якщо основне вбрання вже вирізняється незвичайною фактурою або помітними деталями, то прикраси й аксесуари краще вибрати максимально прості.

<b>KAMERON_14February_2</b>

LE SMOKING

Точно безпрограшним варіантом для святкування Валентинового дня стане класичний чорний смокінг, який 1966 року придумав дизайнер Ів Сен-Лоран. Відтоді вже минуло майже 60 років, однак популярність андрогінної й водночас дуже чуттєвої естетики Le Smoking тільки зростає.

Маскулінний жакет може стати головною деталлю в образі

Якщо ви давно думали про купівлю ідеального маскулінного жакета, який справді стане річчю і на щодень, і на свято — нині саме час. Увечері він ідеально пасуватиме до діамантів та оголеної шкіри, але водночас із джинсами або латексними легінсами матиме не менш гарний вигляд. Варіацією на тему може стати сукня-смокінг Balmain.

ЖАКЕТ POLO RALPH LAUREN

ЖАКЕТ SAINT LAURENT

ПЛАТЬЕ-СМОКИНГ BALMAIN

Що додати:

Чорний колір має просто розкішний вигляд із золотими аксесуарами — це може бути фурнітура на сумках або прикрасах. Додати графічності образу можна за допомогою білих деталей. Поєднання чорного й білого — класика, яка завжди має свіжий вигляд.

<b>KAMERON14_February_3</b>

Сама розслабленість

Якщо в День усіх закоханих не хочеться виходити навіть на вечерю до улюбленого ресторану, то чому б не влаштувати романтичний вечір удома? У цьому разі найкращим вибором стануть елегантні комплекти з трикотажу — матеріалу, який уже два роки входить до списків найгарячіших трендів.

Трикотаж — найбільший модний тренд останніх років, який тільки зміцнить свої позиції

Трикотаж можна подружити абсолютно з усім гардеробом — він має однаково гарний вигляд і в парі зі струмливими тканинами, і з денімом, і з іншим в’язаним одягом. Важливо, що сьогодні бренди дедалі частіше роблять трикотаж виразно елегантним, а практичні силуети поєднують з цікавими деталями. Наприклад, кардигани Saint Laurent прикрашає позолочена фурнітура, а Polo Ralph Lauren знову й знову оздоблюють свої светри емблемами в кращих традиціях стилю препі. До того ж їхні чоловічі моделі давно вже стали бестселерами серед шанувальниць бренду.

КАРДИГАН SAINT LAURENT

ДЖЕМПЕР POLO RALPH LAUREN

ХУДИ SAINT LAURENT

Що додати:

Навіть якщо свято планується домашнє, про аксесуари забувати все одно не варто. Тут на допомогу прийдуть акуратні сережки або вишуканий браслет.

<b>Kameron14_February_1</b>

Всі представлені в матеріалі речі можна придбати в онлайн-магазині kameron.ua або в мережі крамниць компанії Kameron.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.