До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші трикотажні спідниці цієї осені

З настанням осені з’явилася слушна нагода оновити свій гардероб. Одним із найзатишніших трендів сезону осінь-зима 2020/2021 є трикотажні спідниці, серед яких вирізняються в’язані моделі в "кіску", "рубчик", трикотажні плісе, гладкі вовняні варіанти й спідниці з високим розрізом біля стегна. Вони мають щонайменше кілька переваг: зручний і м’який до тіла матеріал забезпечує комфорт під час носіння, тоді як тепла вовна зігріває в холодну пору. До того ж трикотажні спідниці мають незаперечну універсальність: їх легко вписати в базовий осінній гардероб і поєднувати як з офісними сорочками, так і гольфами з високим коміром.

Jil Sander

Модниці вже встигли придбати по кілька в’язаних спідниць й охоче комбінують їх з кроп-топами, затишними кардиганами та шкіряними жакетами. Пропонуємо не чекати морозів і починати вибирати спідницю собі до смаку. У колекції Jil Sander цього сезону представлені кілька трикотажних спідниць — силуетні з високим розрізом біля стегна, елегантні плісе й варіанти ніжного в’язання в стилі бохо. Salvatore Ferragamo роблять ставку на чорні спідниці з джерсі, які дизайнер пропонує носити зі шкіряними сорочками, а Altuzarra все так само оспівують жіночні спідниці-олівці, додаючи пікантний розріз спереду.

Реклама
Altuzarra
Salvatore Ferragamo

Творчий дует Доменіко Дольче і Стефано Габанни здивували своїх прихильниць цього разу повністю в’язаною колекцією — серед затишних кардиганів, м’яких маскулінних пальт з альпаки, довгих суконь у "рубчик" і светрів грубого в’язання з’явилися елегантні костюми-трійки з вовни. На зміну класичному брючному костюму прийшов в’язаний комплект, що складається зі спідниці довжини міді, кроп-топа й "бабусиного" кардигана. Підтримали тенденцію на трикотаж і Bottega Veneta — бренд показав силуетний чорний ансамбль для повсякденних зустрічей.

Dolce & Gabanna
Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав 10 модних трикотажних спідниць цієї осені.

<b>юбки трикотаж 2020/2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.