До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одяг для спекотних днів: блузи з відкритими плечима

Блуза з відкритими плечима – найкраща інвестиція в літній гардероб. Вона буде доречною на курорті з джинсовими шортами, в повсякденному житті з лляними штанами, на світському заході в парі з ошатними босоніжками і навіть на діловій зустрічі – досить лише накинути на плечі жакет. Найстильніші варіанти в новому сезоні прикрашені повітряними об'ємними рукавами, романтичними оборками та воланами, а також круглими чуттєвими вирізами на плечах.

Carolina Herrera весна-літо 2019

Фантазії і креативність дизайнерів у новому сезоні привели до створення невагомих і жіночних блуз, за якими модниці вже почали полювання. Так, Oscar de la Renta продемонстрували блузу вільного крою, що підкреслює лінію плечей і тендітні ключиці дівчат. Carolina Herrera прикрасили укорочену модель грайливим гороховим принтом, а Loewe зробили ставку на білий ажур, який бренд пропонує поєднувати в образі зі шкіряними елементами. Тим часом шанувальниці романтичних образів оцінять пудрово-рожеву блузу з дрібним каскадом оборок Chloé.

Реклама
Oscar de la Renta весна-літо 2019
Loewe весна-літо 2019
Chloe весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 15 головних блуз з відкритими плечима, які просто необхідно придбати цього літа.

<b>блузы с открытыми плечами</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.