До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишні светри на різдвяну тематику

Скоро настане Новий рік і Різдво, а разом з цим з’явиться потреба придбати затишний в'язаний светр, у якому буде комфортно провести свята в колі сім'ї біля каміна або вирушити підкорювати гірськолижні схили в компанії приятелів. У сезоні осінь-зима 2019/2020 можна знайти як вовняні моделі з зображеннями оленів, сніговиків і Святого Миколая, так і светри з різними геометричними візерунками у стилі apres-ski.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Светри на різдвяну тематику є важливим елементом святкової культури. Вони не лише зігріють у морозяні вечори, але і створять відчуття свята і єдності для всієї родини. Так, у новорічній колекції Philosophy di Lorenzo Serafini можна знайти червоні і чорні моделі светрів, прикрашені святковими написами, безліччю сердець і вишивкою сніжинок як для дорослих, так і для дітей. Інші бренди теж представили різноманітні варіації на тему Різдва – від кольорової палітри до святкових візерунків.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini

Vogue.ua зібрав 15 светрів на різдвяну тематику.

<b>Свитера на рождественскую тематику</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.