До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смугастий светр — найактуальніша покупка цього сезону

Смугастий светр став невіддільною частиною гардероба давним-давно. Сьогодні він залишається фаворитом як серед дизайнерів, так і покупців.

Такі бренди, як Totême, La Ligne і Kule, очолили тенденцію на виробництво стильних класичних смугастих светрів; але не тільки вони представили їх цього сезону. В осінньо-зимових колекціях можна було побачити безліч горизонтальних смуг різної ширини, що чергуються синіми, білими, чорними або кольоровими лініями на всьому: від кашеміру до трикотажу, від легкого топа до об’ємного светра.

Реклама

Чарівність такого светра полягає в його універсальності й позачасовості. Ви можете поєднувати його майже з усім у своєму осінньому гардеробі: від тренчів до легких спідниць і широких штанів. Ці стильні трикотажні вироби з графічним малюнком стали одним з найпопулярніших предметів одягу в цьому сезоні. І якщо ви ще не придбали такого светра, vogue.ua вибрав кілька варіантів, якими можна доповнити свій гардероб.

<b>свитер в полоску</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.