До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки, без яких не обійтися цієї осені

Складно відповісти на питання, скільки сумок повинно бути у дівчини – хтось обмежується парою, а комусь мало і декількох десятків. Vogue.ua вибрав 17 сумок з асортименту Sanahunt Luxury Department Store, без яких точно не обійтися цієї осені.

На кожен день

Сумка на кожен день повинна бути зручною і місткою. Ідеальні для ділових дівчат моделі представили в новому сезоні марки Stella McCartney, Tod's, Celine, Mulberry, J.W.Anderson. Конкуренцію класичним чорним сумкам цієї осені складуть насичені бордові відтінки, м'який бежевий, як у Fendi, й ніжно-рожевий, як у Alexander McQueen.

Реклама

<b>SanahuntСумкиНаДень</b>

За плечима

Рюкзак – легкий спосіб додати ноток безпосередності навіть строгому образу і підтримати популярний вже не перший сезон тренд спорт-шик. Рюкзак Fendi з квітковим декором напевно оцінить романтична натура, любителькам пожартувати точно сподобається пропозиція від британки Аньї Гіндмарч – її яскраві рюкзаки прикрашають зображення здивованих очей, справжній рок-н-рол можна знайти у Givenchy, а позачасовий стиль – у MCM.

<b>SanahuntРюкзаки</b>

Плани на вечір

Чим меншою є сумочка, тим складніше в ній що-небудь знайти – жартують прихильниці мініатюрних клатчів, але з настанням вечора все одно складно придумати щось більш підходяще. Так, Charlotte Olympia в новому сезоні повертає в модну обіймицю призабуті аксесуари з прозорого пластику, Balenciaga поєднує утилітарність і мінімалізм, Tom Ford зберігає вірність класиці, а Aspinal of London черпає натхнення в британській культурі.

<b>SanahuntEveningClutch</b>

Обрати найкраще взуття для осені, що наступає, можна в Sanahunt Luxury Department Store чи на сайті www.sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.