До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкільна пора: наймодніші шкільні образи цієї осені

Пожовкле листя вже спадає з дерев, що завжди знаменує стрімке наближення нового навчального року. Сукні й спідниці в шотландську карту, бомбери й жилети, кардигани й сорочки, чоботи й туфлі, і, звісно, яскраві рюкзаки — у новому сезоні знакові елементи шкільної форми заграли особливими барвами. Vogue.ua зібрав найстильніші шкільні образи прийдешньої осені.

Dolce&Gabbana; Polo Ralph Lauren

Цієї осені бренди пропонують не відмовлятися від класичного тандему "білий верх — чорний низ" — досить просто вдосконалити його, додавши барвистих аксесуарів. Наприклад, яскравий рюкзак з логотипом і обруч з акцентними ґудзиками й нашивками, які стильно перегукуються з пишною спідницею в дусі baby doll.

Реклама
Бавовняний джемпер, Polo Ralph Lauren; вовняний кардиган, спідниця з фатину, шкіряні чоботи, рюкзак, обруч, все — Dolce&Gabbana

Блузи й сорочки займають особливе місце в шкільному гардеробі. Радимо робити ставку на моделі з акцентною строчкою, щоб зосередити увагу на деталях. Світшоти з об’ємними рукавами якнайкраще римується з класичними штанами зі стрілками, а високі чоботи не дадуть змокнути в найстрашнішу негоду.

Бавовняний світшот, бавовняна блуза, бавовняні штани, гумові чоботи, рюкзак, обруч, все — Dolce&Gabbana

Створити багатошаровий образ допоможе лонгслів з відкладним коміром, кардиган з перламутровими ґудзиками й упізнаваним плетінням і сарафан А-крою у велику карту — класичний шкільний принт продубльований і на колготках. Рюкзак на колесах з висувною ручкою і багатофункціональними кишенями допоможе взяти із собою все найпотрібніше.

Кашеміровий кардиган, Polo Ralph Lauren; бавовняний лонгслів, вовняна сукня, колготки з бавовни й поліаміду, шкіряні туфлі, рюкзак, все — Dolce&Gabbana

Бомбери знову заявили про себе в новому сезоні — і швидко стали частиною шкільної форми. Консервативні піджаки радимо залишити для особливого випадку, а для щоденних образів пропонуємо робити ставку на улюблену куртку американських школярів, як у головного героя улюблених фільмів.

Бавовняний бомбер, Polo Ralph Lauren; бавовняне поло, джинси, шкіряні хайтопи, шапка, рюкзак, все — Dolce&Gabbana

Ще одна зірка шкільного гардероба — в’язаний жилет. Грубе в’язання й універсальний крій роблять його однією з найактуальніших позицій цього сезону. Доповнити образ допоможуть білосніжна сорочка, однотонні джинси й лофери з грайливим принтом.

Бавовняний бомбер, бавовняний жилет, все — Dolce&Gabbana; бавовняна сорочка, джинси, сліпони, рюкзак, все — Polo Ralph Lauren

При складанні шкільного гардероба не варто відмовлятися і від яскравих кольорів. Светр у велику смужку легко стане помічником у повсякденному вбранні й не порушить шкільних канонів. Темно-сині джинси з ледве помітним ефектом tie-dye точно припадуть до душі і шибенику, і старанному учневі.

Вовняний светр, Polo Ralph Lauren; бавовняна сорочка, джинси, шкіряні туфлі, поясна сумка, все — Dolce&Gabbana

Всі представлені в статті речі можна придбати на сайті kameron.ua або в крамницях компанії Kameron:

DOLCE & GABBANA

ТЦ "Мандарин Плаза"

Київ, вул. Басейна 6, 4 поверх

тел. (044) 585 34 01

POLO RALPH LAUREN

ТЦ Ocean Plaza Київ, вул. Антоновича, 176, 1 поверх

тел. (044) 501 81 00

Дитячий корнер POLO RALPH LAUREN

Київ, ЦУМ, вул. Хрещатик 38, 5 поверх

тел. (044) 501 81 30

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.