До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 несподіваних трендів в образах знаменитостей цього року

Модні тренди змінюються щосезону та залишають лише сліди в історії. Якщо озирнутися на попередні 12 місяців, то це був рік несподіваних стилістичних рішень, за що можна подякувати багатьом знаменитостям. Так, дівчата носили в'єтнамки з вечірніми образами, брали до рук гігантські сумки або мікромоделі, в які нічого не вмістити, а чоловіки експериментували з новими прикрасами. Vogue.ua зібрав 6 несподіваних тенденцій в образах знаменитостей 2019 року.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Трикотажні жилетки і в'язані кардигани

2019 рік можна назвати безперечним лідером трикотажу. Цьогоріч зірки надали нового значення затишним в'язаним речам. Кеті Голмс ефектно заявила про себе, як про модну трендсеттерку, саме завдяки трикотажному кардигану Khaite, який вона вдягнула на в'язаний бра. Джіджі Хадід продемонструвала модний спосіб носити кардиган – розстібати його нижні ґудзики. Тим часом Белла Хадід показала, як застосовувати трикотаж в осінніх образах за допомогою жилетки Reese Cooper.

Реклама
Кеті Голмс
Белла Хадід
Джіджі Хадід
1970-і

Джинси-скінні залишилися в минулому. 2019 рік був присвячений об'ємним і вільним силуетам, серед яких – розкльошені штани у стилі 1970-х років. Марґо Роббі вибирає штани з деніму, Джіджі Хадід – утилітарні пари кольору марсала, а Пріянка Чопра – ошатний варіант з велюру.

Джіджі Хадід
Марґо Роббі
Пріянка Чопра
Ігри з об'ємами

Сумки – необхідний аксесуар на кожен день, але 2019 рік був не про практичність. Знаменитості вибирали або мікроскопічні сумки, які виконували функцію прикрас, або перебільшено великі варіанти. Так, Ліззі взяла з собою на червону доріжку American Music Awards мікросумку Valentino, Емілі Ратаковські зробила ставку на сумку Jacquemus, а Белла Хадід з'явилася з гігантською сумкою, яку зазвичай використовують для мандрівок.

Емілі Ратаковські
Ліззі
Белла Хадід
Шльопанці на підборах

Знаменитості відродили шльопанці родом з 1990-х років. Вперше таку пару взула Кім Кардаш'ян, доповнила вона її шкіряною спідницею з екзотичної шкіри і базовим топом. Незабаром після цього культ в'єтнамок продовжився. Ріанна і Розі Гантінгтон-Вайтлі теж віддали свої серця цьому розслабленому взуттю.

Кім Кардаш'ян
Ріанна
Розі Гантінгтон-Вайтлі
Чоловічі прикраси в стилі бароко

Чоловічі прикраси, які традиційно "не говорять відкрито", цьогоріч отримали нові варіації. Чоловіки віддали перевагу коштовностям з нотками жіночності. Езра Міллер носив на червоній килимовій доріжці декоративні сережки, а A$AP Rocky, який більшу частину року волів шовкові шарфи, зробив ставку на стиль бароко – пишне кольє і перлове намисто.

A$AP Rocky
Езра Міллер
Спідниці довжини максі

Цього року знаменитості довели, що легкі спідниці максі – не лише пляжний елемент, а й доречна складова гардероба восени. Пріянка Чопра поєднала квіткову спідницю з подовженим блейзером, а Дженніфер Лоуренс обіграла плісировану модель за допомогою шкіряного жакета. Спідниці довжини максі отримали і королівську печатку схвалення: Кейт Міддлтон неодноразово носила елегантні варіанти в осінній період.

Дженніфер Лоуренс
Пріянка Чопра
Кейт Міддлтон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.