До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Срібний колір у колекціях весна-літо 2021

Металічні й коштовні відтінки від сезону до сезону повертаються в списки наймодніших кольорів. Дизайнери надихнулися темою футуризму й запропонували вибирати як образи з металізованої шкіри, шовку або ламе, так і вбрання, розшите лелітками, торочками або стразами. У центрі сюжету опинилися: сукні-кольчуги, топи в стилі диско, штани, подібні до шерхітливої фольги від цукерок, елегантні сукні з м’якими металевими переливами й образи, схожі на обладунки сучасних войовниць.

Isabel Marant

Ізабель Маран цього літа зробила ставку на гламурні 1980-ті. На подіумі з’явилися сріблясті шкіряні штани-банани, вечірні топи на одне плече з люрексовою ниткою й мінісукні з блискучого ламе. Тим часом Олів’є Рустам показав серію образів, натхнених безтурботними нульовими: "голі" блискучі сукні в стилі Періс Гілтон і вбрання, що складається з відвертих топів і спідниць з низькою посадкою і розрізом біля стегна.

Реклама
Balmain
Burberry

Не витримав наступу сріблястого кольору й Ріккардо Тіші. Дизайнер завершив колекцію Burberry весна-літо 2021 серією святкових суконь, усипаних великими стразами. А Louis Vuitton і Paco Rabbane зробили ставку на лелітки. Щоб не скидатися на дискокулю на вечірці, радимо розбавляти ефектні блискітки лаконічними речами. Наприклад, базовою білою футболкою, як це робить Ніколя Жеск’єр або бежевими штанами за прикладом П’єрпаоло Піччолі.

Paco Rabbane
Louis Vuitton
Miu Miu
Valentino
Balenciaga

Vogue.ua зібрав 12 модних речей срібного кольору.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.