До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сандалії з широкими ремінцями — найпрактичніше взуття на щодень

Влітку найпрактичніше і найзручніше взуття — сандалії. Цього сезону дизайнери пропонують вибирати варіанти з широкими ремінцями — від спортивних сандалій на липучках до рибальських моделей та мінімалістичного взуття на масивній підошві зі шкіряними переплетеннями. Подібні моделі легко вписати в повсякденний стиль і носити їх щодня в парі з брючними костюмами, бавовняними сукнями, денімом, базовими футболками, спідницями та речами з делікатного трикотажу. Vogue.ua зібрав наймодніші сандалії з широкими ремінцями, які вам неодноразово знадобляться до кінця сезону.

Hermes

Мінімалістичні сандалії з помітними ремінцями в базових відтінках — головний фаворит цього літа. Hermes та Alberta Ferretti зробили ставку на універсальні моделі зі шкіряними ремінцями на масивній підошві, які можна римувати з будь-яким гардеробом. Завдяки хорошій фіксації на нозі та зручній устілці ви легко зможете провести в них увесь день. Тим часом у колекції Tod’s з’явилися грубі сандалії на липучках у чорному кольорі, Khaite освідчилися в любові варіантам з "дутими" ремінцями, Proenza Schouler продемонстрували шкіряне взуття, яке ніжно обіймає щиколотки, а Roberto Cavalli показали нову версію біркенштоків з ефектним дизайном.

Реклама
Alberta Ferretti
Tod's
Proenza Schouler
Roberto Cavalli
Chloe

Спортивна естетика досі в тренді. Дизайнери третій сезон поспіль переосмислюють культове взуття 1990-х, даруючи йому нове життя. Приклад ви знайдете в колекції Chloe — сандалії з тканинними ремінцями на масивній підошві, що стануть вашим улюбленим взуттям у капсульному літньому гардеробі. Якщо ж вам до душі елегантніше взуття, придивіться до рибальських сандалій з металізованими ремінцями Max Mara, які легко подружити з вашими улюбленими літніми сукнями.

Max Mara
Khaite

Vogue.ua зібрав наймодніші сандалії з широкими ремінцями, які можна носити щодня.

<b>Сандалії з широкими ремінцями</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.