До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Обтислі комбінезони — найсексуальніший тренд прийдешньої весни

У сезоні весна-літо 2022 на зміну обтислим сукням приходять сексуальні комбінезони, які майстерно повторюють контур тіла. Кетсьюти вже не вперше завойовують увагу світу моди, але саме цього сезону їм вдається це особливо добре — не тільки завдяки колекціям, що їх представили багато які бренди, а й виходам знаменитостей такого рангу, як Кім Кардаш’ян і Гейлі Бібер.

Alaia
Stella McCartney

У весняно-літніх колекціях обтислі комбінезони стали ключовим елементом таких брендів, як Stella McCartney, Balenciaga, David Koma, Alaia, Balmain і, звісно, Saint Laurent. Ентоні Ваккарелло представив безліч моделей у всіляких відтінках і варіантах декорування: від простих однотонних кетсьютів до асиметричних, принтованих, з вирізами й комірами галтер.

Реклама
David Koma
Balmain

Особливою любов’ю дизайнери перейнялися до сяйливих тканин. Balmain показали комбінезон з геометричним візерунком, повністю розшитий блискучим камінням. Burberry зробили ставку на комбінезон-кольчугу, а David Koma не тільки оздобили кетсьют пацьорками, а й зробили його асиметричним, що закриває тільки одну ногу моделі.

Saint Laurent
Acne Studios

Трикотаж продовжує свою переможну ходу модними подіумами й точно залишиться в топі тенденцій сезону весна-літо 2022. Це засвідчує показ Acne Studios, на якому бренд представив трикотажний комбінезон, виготовлений у техніці кроше. Носити такий дизайнер пропонує з мінісумкою і взуттям на платформі, також виготовленими з ажурного текстилю. Флористичний візерунок — геть не банально для весняного сезону. Навпаки: Lanvin запевняють, що комбінезон з квітчастим мотивом й окресленою лінією грудей стане непоганою інвестицією в сезонний гардероб.

Lanvin
Burberry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.