До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші купальники цього літа

Романтичний купальник – це класика літнього жанру. Серед головних моделей нового сезону домінують купальники, прикрашені повітряними оборками, милими бантами і фантазійними рюшами у стилі Марії-Антуанетти, розписані квітковими візерунками або виконані з біфлексу пастельної палітри.

Zimmermann весна-літо 2019

У новому сезоні дизайнери представили різноманітні варіації класичних романтичних купальників, що припадуть до душі витонченим і ніжним натурам. У центрі уваги: ​​великі волани і монохромні кольори в колекції Marysia, класичні злиті білі моделі з витонченими бантами на плечах від Peony, купальники, оздоблені дрібними рюшами, різноманітними квітковими візерунками або анімалістичним принтом у колекції Zimmermann, і ніжні цукеркові забарвлення бікіні американського бренду Loveshackfancy. Vogue.ua зібрав 10 моделей романтичних купальників, що будуть ідеальними як для денного відпочинку на березі океану, так і ввечері, коли сідає сонце – в парі з джинсовими шортами або напівпрозорими туніками.

Реклама

<b>романтичные купальники</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.