До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найніжніші сукні зі шлярками цього літа

Сукні зі шлярками — найромантичніший тренд літнього сезону, що з року в рік з’являється в колекціях дизайнерів. Завдяки ніжним тканинам, легким силуетам і кокетливим деталям, що дарують відчуття невагомості, грайливості й елегантності, вони здобули любов і відданість знаменитостей і streetstyle-зірок. Цього літа сукні зі шлярками з’явилися в усіляких рішеннях на модних подіумах — від пастельних варіантів із шифону довжини максі на шоу Valentino до принадних міні з колекції Dolce & Gabbana у фірмовому італійському стилі.

Valentino

На противагу мінімалізму серед трендів літнього сезону активно поширюється максималізм. Тож, крім лаконічних slip-dresses і лляних суконь природних відтінків, пропонуємо цього сезону поповнити свій гардероб сукнями з каскадами ніжних шлярок і чарівними рюшами в стилі Марії-Антуанетти. У колекції Ulla Johnson можна побачити кокетливі квітчасті міні, підхожі для повсякденного дрес-коду, а у Philosophy di Lorenzo Serafini знайти білосніжну сукню з кількома ярусами шлярок, що пасує до романтичної весільної церемонії. Тим часом напівпрозорі сукні Valentino і Giambattista Valli припадуть до смаку сміливим дівчатам, а образ Preen by Thornton Bregazzi стане улюбленою сукнею для побачення або міського виходу.

Реклама
Philosophy di Lorenzo Serafini
Ulla Johnson
Giambattista Valli
Dolce & Gabbana
Preen by Thornton Bregazzi

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь зі шлярками, які стануть в пригоді цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.