До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три стильні поєднання цього сезону

Тренди цієї осені мають потужний посил, в основі якого — свіжі й ненудні образи, навіть якщо вони складаються зі звичних спортивних штанів або джинсів. Vogue.ua зібрав наймодніші поєднання сезону, які точно варто випробувати на практиці.

Картатий жакет + топ + джинси
Dsquared2

Щоб знову надихнутися ідеєю пишно вбиратися, варто звернути увагу на вишуканий вечірній одяг, що, здавалося, призначений тільки для врочистих зустрічей. Головне — інтегрувати ці речі в повсякденні образи, як-от елегантний твідовий жакет у картатий візерунок, непомітний топ і джинси з печворком.

Реклама
Довге пальто + карго + туфлі на підборах
Balmain

Можливо, це не той образ, що відповідає звичним канонам офісного дрес-коду, але це зручне й практичне вбрання, що точно доречне як на зустріч із друзями, так і з діловими партнерами. Довге пальто врівноважить зухвале поєднання штанів-карго й класичних лодочок.

В’язаний жилет + класичні штани + челсі
CLOSED

Мікс стилю препі й естетики горпкору, два великі тренди цього сезону, — образ, який поєднує в собі комфорт і практичність з універсальністю й харизмою в’язаного жилета. Штани класичного крою й черевики челсі стануть ідеальним доповненням.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.