До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші плащі весни

Квітень – час носити плащі: ховатися в них від вітру, завзято перестрибувати через калюжі або сміливо комбінувати їх з відкритими босоніжками і блискучими шкарпетками. Правильний плащ – це інвестиція, яка себе точно виправдає. Головне, вибрати свою ідеальну модель.

Класика жанру

Звучить передбачувано, але традиційний бежевий тренч повинен бути в гардеробі. І нехай сьогодні він задає настрій всьому модному сезону, а потім знову перетвориться у надійну класику, яка поєднується абсолютно з усім. До речі, не варто сприймати бежевий занадто буквально – цей колір має безліч відтінків і варіацій, щоб вибрати саме свої.

Реклама
Valentino весна-літо 2019

<b>БежевыйТренч</b>

Друга шкіра

Чорний шкіряний тренч – ще одна річ поза часом, але з більш яскравим і сильним характером. Носити його можна як з чимось наївним і легковажним, таким чином повторювати улюблені прийоми Міуччі Пради, так і дати драми в найкращих традиціях Тома Форда або Іва Сен-Лорана. У другому випадку до шкіряного тренча знадобляться тільки шовкові панчохи і приголомшливі туфлі.

Prada весна-літо 2019

<b>ПлащИзКожи</b>

Подовжений піджак

Подовжений піджак цілком може замінити тренч. З ним легко вибудовувати цікаві багатошарові образи: одягати під них сукню з жилеткою або спідницю довжини міді з фактурною блузою. Такий піджак ще відмінно допомагає вибудувати пропорції – підкреслити талію за допомогою ременя або заховати стегна.

Loewe весна-літо 2019

<b>OversizeBlazer</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.