До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в колекціях Resort 2022

Буквально за кілька місяців уже настане весна, готуватися до якої треба заздалегідь. Зовсім скоро ми змінимо теплі светри, зимові черевики на хутрі й об’ємні пуховики на жіночні сукні, елегантні туфлі та легкі тренчі. Щоб бути у всеозброєнні, коли прийде тепло, пропонуємо переглянути найкращі сукні в колекціях Resort 2022.

Valentino
Квітчасті принти

З року в рік дизайнери показують сукні з флористичними принтами, проте саме навесні й улітку їх хочеться особливо часто носити. Це явище просто пояснити, адже після задовгої й сірої зими всім нам хочеться яскравих барв і тепла, що асоціюються в багатьох з квітами. Цієї весни додайте до свого списку бажань ефектну сукню Carolina Hererra з драматичними червоними трояндами, ніжний образ без бретельок Oscar de la Renta або струмливий шовковий сарафан Staud з великими бутонами.

Реклама
Carolina Hererra
Oscar de la Renta
Staud
Торочки

Торочки — один з головних трендів у колекціях Resort 2022. Вони прикрасили спідниці, жакети, пальта і, звісно ж, сукні, які стануть вам у пригоді як для вечірніх виходів, так і для буденного дрес-коду. Образи із шовковими спадними нитками в стилі 1920-х або вбрання з локшиною середнього розміру, що відсилає до естетики Дикого Заходу ви легко знайдете в колекціях брендів. Christian Dior представили золоту сукню з блискучими торочками, Zimmermann прикрасили поділ білосніжної сукні в стилі вестерн вишуканими нитками, а Elie Saab щедро приправили плечі великими торочками.

Christian Dior
Zimmermann
Elie Saab
Обтислі

Пам’ятаєте культові бандажні сукні Herve Leger, які так любили модниці в нульові? Так от, настав час для відродження тренду на довжину міні й обтислий силует. Ця тенденція повернулася в новому сезоні, піднімаючи завісу звабливих літніх образів. У своїх колекціях Resort 2022 дизайнери показали обтислі моделі, що повторюють контур фігури в соковитих кольорах, з вирізами або зборками, які ідеально пасують для виходу у світ.

Versace
David Koma
Prabal Gurung

Пір’я

Грайливе і драматичне пір’я не збирається залишати гардероби модниць цієї весни, навпаки, воно прагне зміцнити свої позиції. Якщо восени 2021 року головні fashion-інфлюенсери носили топи з яскравим пір’ям марабу, то цієї весни вся увага переходить на сукні зі святковим декором. Valentino було не досить блиску леліток для святкового настрою і тому П’єрпаоло Піччолі додав ще пір’я на рукавах. The Attico прикрасили поділ різнокольорової мінісукні ніжним декором, а Saint Laurent розмістили на силуетному вбранні драматичне чорне пір’я.

Valentino
The Attico
Saint Laurent

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.