До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Садові втіхи: найкращі квіткові сукні сезону

Сукні з квітковими візерунками вже давно вийшли за межі вечірок в саду і гардеробів домогосподарок. Сьогодні їх з однаковою любов'ю носять кар'єристки, студентки і ті, хто вирушає на відпочинок в теплі краї. Все частіше квіткові вбрання з'являються і на червоних доріжках всього світу, за що спасибі британському дизайнеру Ердему Мораліоглу, і на фотографіях стрітстайл-активісток. Vogue.ua вибрав квіткові сукні з найрізноманітнішим настроєм, на які варто звернути увагу цього сезону.

Peter Pilotto весна-літо 2018
Більше означає краще

Яскравого принта має бути багато і помітним він має бути здалеку вирішили дизайнери цього літа. Не втримались від квіткової чарівності бренди Prada, Erdem і Gucci.

Реклама
Prada, Richard Quinn, Baleciaga, Burberry, Erdem та Gucci
Сила абстракції

Для тих, кому квітковий принт здається занадто романтичним, у дизайнерів є його полегшена версія у вигляді абстрактних малюнків. Здалеку такі візерунки більше нагадують полотна сучасних художників, а не бутони з сусіднього саду.

Oscar de la Renta, La Double J, Emilio Pucci, Arket, Topshp та Carolina Herrera
Сучасна готика

Готика і квіти в новому сезоні несподівано зустрілися на низці суконь, в яких є місце і драмі, і романтиці. Флористичні мотиви пом'якшують чорну основу, а остання, в свою чергу, додає квітам характеру.

Topshop, Zara, Giambattista Valli, Proenza Schouler, Coach та The Vampire’s Wife
Головний акцент

Почати дружбу з квітами можна з мінімальної їх присутності, при цьому, ефект такого акценту може бути значно сильнішим. Додати флори в щоденний гардероб можна, наприклад, за допомогою вишивки або мережива.

Sonia Rykiel, Mango, Anna Sui, Victoria Beckham, Etro та Fendi

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.