До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити довгу спідницю цієї весни

Початок весни – відмінний час, щоби змінити обридлі за зиму штани і джинси на щось більш жіночне й повітряне, наприклад, на летучу довгу спідницю. Вона має відмінний вигляд з будь-яким взуттям і найрізноманітнішим верхнім одягом – від об'ємної дублянки до класичного пальта. Vogue.ua вибрав три прийоми, щоб цієї весни довга спідниця в вашому гардеробі знайшла нове життя.

Оборки + футболка

Цієї весни дизайнери пропонують класичні довгі спідниці замінити на ефектні моделі з оборками. Подібна річ, звичайно, привертає увагу й до пари собі вимагає чогось абсолютно базового, наприклад, білу футболку. Саме такі комплекти й продемонстрували Олів'є Рустен у весняно-літній колекції Balmain і Джозеф Фонт для Delpozo, домігшись при цьому абсолютно різного настрою.

Реклама
Balmain весна-літо 2018
Delpozo весна-літо 2018
В одному кольорі

Довжину максі в цьому сезоні вибирає й Джонатан Андерсон. У весняно-літній колекції для Loewe британець надихнувся сільськими пасторальними пейзажами й показав комплекти з тонкого котону ніжних кольорів і з дрібним принтом. Дизайнер упевнений, що подібне рішення допоможе заощадити дорогоцінний час у відпустці, адже ламати голову над поєднаннями буде не потрібно. До речі, в межах міста подібний ансамбль буде хороший у парі з лаконічними білими ботильйони й легким тренчем. Підтримує його й майстер монопринта Вікторія Бекхем.

Loewe весна-літо 2018
Victoria Beckham весна-літо 2018
Плиссе + маскулинность

Плісировані спідниці продовжують залишатися актуальними й цієї весни, але подати їх по-новому можна, надихнувшись прикладом з весняно-літньої колекції Celine. Фібі Файло запропонувала носити спідницю-плісе, що розвівається, в парі з об'ємним жакетом на манер чоловічого, при цьому заправивши один з його країв. А італійський бренд Tod's, відомий своєю роботою зі шкірою, у цьому сезоні плісе поєднує з сорочками у ковбойському стилі. Головне – не забути підкреслити талію ременем.

Celine весна-літо 2018
Tod's весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.