До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тенісні спідниці, як у Кендалл Дженнер, — головний тренд цього літа

Ажіотаж довкола тенісних спідниць почався близько року тому, навіть попри відсутність щорічного Вімблдонського турніру. Матчі відбудуться у 2021 році, проте не лише фанати кортів захоплені тенісом. Тік-токери й Instagram-інфлюенсери носять тенісні спідниці зі світшотами з круглим вирізом у стилі препп і поло, а також доповнюють образ білими шкарпетками і кросівками. Ті, хто не зацікавлений у вдосконаленні своєї подачі, можуть стилізувати спортивний стиль з футболкою вільного крою або з кроп-топом.

Плісировані спідниці від American Apparel продаються у великій кількості на ритейл-платформах, але моделі нового сезону вже набирають великої популярності. Кендалл Дженнер нещодавно поділилася сонячним знімком у тенісній жовто-зеленій спідниці і топі від Alo Yoga, що спричинило величезний сплеск запитів на тенісні спідниці цього бренду упродовж 48 годин після її публікації кількість запитів збільшилася на 328%.

Реклама

Моделі, натхненні вінтажним стилем, можна знайти у Adidas. Нова колекція бренду Tennis Luxe включає оновлені моделі знаменитих дизайнів з трьома смужками в бездоганних білих, трав'янисто-зелених і класичних темно-синіх кольорах. Деякі вироби в тому числі і милі панами мають графічний ретро-мотив з ракетками, м'ячами і логотипом у вигляді трилисника. Опис футболки на сайті говорить: "Можливо, ви ніколи в житті не бачили тенісного матчу, але це не означає, що ви не можете насолоджуватися комфортом і стилем футболки. Плюс, ніхто не зобовязаний знати правду. Ваш секрет у безпеці". Саме час експериментувати з трендовими елементами гардеробу.

Брук Шилдс, 1983 рік
Принцесса Діана, 1988 рік

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.