До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робоче питання: з чим носити чоловічу сорочку

Класична чоловіча сорочка сьогодні посідає чільне місце і в жіночому гардеробі. З чим носити й де знайти стильні приклади, знає Вєня Брикалін.

Блогер Порнуіка Спієкер

Чоловіча сорочка традиційно вважається символом контроля і влади – у союзі з діловим костюмом вона служить уніформою вершителів долі на політичних самітах і у фінансових установах на Волл-стріт. Білосніжні, у контрастну або ледь помітну білу смужку по блакитному полотну, вони свідчать про внутрішню дисципліну своїх власників.

Реклама
Fashion-оглядач Financial Times Джо Еллісон

Останні сезони дизайнери жіночих колекцій переосмистлюють ідеї формального дрес-коду, адаптуючи його під потреби сучасних жінок. Услід за брючним костюмом-двійкою та класичним тренчем вони взялися за трансформацію чоловічої сорочки. Одна з кращих інвестицій останніх років у гардероб – простора сорочка зі збільшеною лінією горловини та об'ємними рукавами з манжетами. Її належить носити, розстебнувши верхні ґудзики і приспустивши з пліч, у парі з затертими джинсами, вузькими брюками зі штрипками і масивними жакетами.

Байєр Наталя Гольденберг

У нових колекціях є і більш жіночні варіації на тему, прикрашені каскадом рюшів та декоративними маніжками. Дизайнери и более женственные вариации на тему, украшенные каскадом рюшей и декоративными манишками. Дизайнери переробляють крій чоловічої сорочки: приталюють для досягнення більш витонченого силуету і додають грайливі рукави-буфи.

<b>Сорочка</b>

Найсміливіші варіанти – асиметричного крою – відкривають плечі і руки. Такі сорочки можна носити поверх водолазок, а вдягнуті на голе тіло, вони стануть гарною опцією для вечірнього виходу. Їх можна доповнити великими аксесуарами з металу і туфлями на високій шпильці.

<b>рабочий вопрос тренды</b>

Читайте також:

Холодне літо: 25 жакетів з осінніх колекцій

Белая сорочка: все об одной из главных вещей сезона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.