До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Просто, але зі смаком: два легкі способи вурізноманітнити образ

Навіть найпростіші ансамблі можуть вирізнятися на тлі вигадливого блискучого вбрання. Головне — зробити акцент на продумані деталі, цікаві фактури й незвичний крій.

Яскраві акценти

Певні кольори, відтінки і їхні комбінації часто мають різні конотації, але сучасна мода всіляко заохочує позбуватися таких прихованих смислів. Забудьте про упередження й асоціації з тим чи іншим кольором. Натомість знайдіть несподівані способи використовувати й поєднувати відтінки. Здебільшого скомбіновані кольори можуть виявити найкраще один в одному. Хоча колорблокінг не можна назвати новою концепцією, але це, безумовно, найкращий простий спосіб додати образу глибини.

Реклама
Незвичний крій

Попри те, що інвестиції в універсальний і довговічний одяг — найліпший спосіб усвідомленого споживання, все одно в гардеробі має бути місце для кількох моделей з незвичним кроєм. Базові елементи гардероба й позачасові предмети одягу закладають фундамент для бездоганного гардероба, але є речі, повз які не змогли б пройти навіть найзатятіші мінімалісти й знайшли б спосіб вписати нестандартні силуети у свій гардероб.

Photo & Style: Simon Elmalem @simonell

Styling assistant: Or Luzon @or_lu

Hair: Adir Jacob @adirjacob

Makeup: Nirit Hirschman @nirithi

Photo assistant: Dean Ben Dror @dean.bendror

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.