До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Практичне рішення: 10 сірих жакетів, як у Дженніфер Лоуренс

Актриса Дженніфер Лоуренс у рамках промо-кампанії її нового фільму "Червоний горобець" відвідала дискусію у 20th Century Fox x The Wing у Нью-Йорку, на якій розповіла не лише про нову роль, але і про важливість руху #MeeToo, яка бореться з харрасментом. Для заходу актриса вибрала досить стриманий образ: чорну сукню, шкіряні чорні ботильйони і сірий маскулінний жакет.

Останній привертає особливу увагу. Завдяки вільній посадці і довжині з настанням весни його можна носити не тільки, щоб доповнити образ, але і як верхній одяг – з будь-якими брюками, сукнями або спідницями. У новому сезоні дизайнери показали чимало схожих моделей, які готові стати універсальними солдатами будь-якого гардеробу. Головне, щоб подібний жакет тримав форму, був зшитий з якісної шерсті і не був занадто вузьким. Vogue.ua вибрав 10 схожих жакетів, щоб улюблене питання всіх дівчат навіть не виникало.

Реклама

<b>JacletsLawrence</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.