До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні на одне плече в нових колекціях

Якщо минулого літа асиметричні топи були головною покупкою, то тепер пальму першості захопили сукні на одне плече. Дизайнерам дуже сподобалася деконструкція і вони почали охоче відрізати рукави з одного боку суконь або ж пропонувати конструкції, що тримаються на єдиній бретельці. Щоб урізноманітнити свій гардероб свіжим весняним вбранням, пропонуємо взяти на замітку асиметричні сукні, які мають набагато цікавіший вигляд проти стандартних рішень.

Stella McCartney

У колекціях брендів весна-літо 2021 знайдеться варіант для будь-якої події — від повсякденних справ до гарних вечірніх заходів. Долучитися до тренду пропонуємо із зухвалої мінісукні кольору фуксії, розшитої кількома різновидами мережива. Яскрава модель в одному з наймодніших відтінків цього сезону точно стане в пригоді прийдешнього літа. Не менш ефектну сукню такого ж кольору показали Valentino — П’єрпаоло Піччолі зробив ставку на розслаблений силует і шовкову тканину, що плавно спадає з одного плеча. На подібні струмливі силуети можна натрапити також у колекціях Michael Kors Collection (шоколадна сукня з плетеним поясом такого ж відтінку) і Chanel (напівпрозоре романтичне вбрання, всипане логотипом бренду).

Реклама
Valentino
Michael Kors Collection
Chanel

Пам’ятаєте ті самі базові топи під назвою "майки-алкоголічки", які повернулися на модні подіуми цього літа? Так ось, Sportmax вирішили не тільки відновити культовий топ кінця нульових, а й запропонувати нову варіацію тренду — білу бавовняну силуетну сукню на одне плече. Ще одна біла асиметрична сукня з’явилася в колекції David Koma, проте вона вже не була подібна до повсякденного варіанта, навпаки, дизайнер нагородив її провокаційним вирізом на талії та сміливою довжиною міні. Дівчатам, які віддають перевагу гламурним сукням, варто йти до Isabel Marant, тоді як сукні з глибокими розрізами й сміливими вирізами представлені в Brandon Maxwell.

Sportmax
David Koma
Isabel Marant
Brandon Maxwell

Vogue.ua зібрав 12 найкращих суконь на одне плече.

<b>платья на одно плечо</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.