До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня з відкритими плечима — головна покупка липня

Сукня з відкритими плечима — безумовний лідер серед літніх образів. Жіночний фасон вміло підкреслює силует, а різноманіття кольорів і принтів дає змогу вибрати ту саму, універсальну сукню. Вечірки просто неба, прогулянки або побачення — йому до снаги будь-яке завдання.

Chanel

Особливий авторитет цього літа мають невагомі сукні з відкритими плечима, подібні до нічних сорочок. Бавовняні, з майстерним мереживним декором, такі сукні матимуть гарний вигляд як з балетками або лоферами, так і з по-дитячому наївними туфлями Мері Джейн. Надати гранжу ніжному образу допоможуть високі армійські черевики на шнурівці — надихнутися на ефектну стилізацію можна показом Marques'Almeida. Обтисла сукня стриманих відтінків, геть без декору, як у весняно-літній колекції Chanel, якнайліпше пасуватиме для важливого заходу.

Реклама
Marques'Almeida

Не залишилися осторонь від дедалі популярнішої тенденції й Instagram-зірки: Анук Ів вибирає сукню А-силуету й поєднує її з актуальними в’єтнамками, Дебора Роза робить ставку на довжину максі й підкреслену лінію талії, а Марі вон Беренс віддає перевагу базовій чорній сукні з довгими рукавами.

Vogue.ua зібрав 7 найкращих суконь з відкритими плечима для ніжних літніх образів.

<b>платья с открытыми плечами предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.