До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pinterest назвав найпопулярніші весільні сукні у різних країнах

Соціальна мережа Pinterest, на якій можна провести не одну годину у пошуках натхнення, опублікувала результати пошуку у категорії "Весільні сукні". У кожної країни виявилися улюбленими свої силуети і стилі.

Реклама

Так, французькі наречені шукають короткі весільні сукні, раціональні німки більше цікавляться образами для цивільної церемонії, британки хочуть знайти сукню для весілля на пляжі, а іспанки – для свята на відкритому повітрі або у сільському стилі. Мешканки далекої Австралії прагнуть до мінімалістичних суконь, тому найпопулярнішим серед австралійок запитом є речення "Проста весільна сукня", а дівчат з Японії насамперед цікавлять сукні з натуральних матеріалів.

<b>PinterestWedding</b>

Не менш цікавими є вподобання мешканок Північної і Південної Америки. Наприклад, американки шукають довгі класичні сукні, аргентинки прагнуть знайти варіанти, які б підкреслювали фігуру, а бразилійкам потрібні сукні для церемонії під відкритим небом. До речі, у цій частині планети найпрактичнішими виявилися мексиканки. Як і німок, їх перш за все цікавлять образи для цивільної церемонії, а не для гучного свята на кілька сотень гостей.

Фото: Pinterest

<b>PinterestWedding1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.