До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зима без нудьги: 6 найкомфортніших образів сезону

Зима — пора року, коли особливо хочеться комфорту і затишку, але це не означає, що треба закутуватись у безрозмірну ковдру до березня. Образи в стилі кежуал-шик якраз і поєднують у собі зручність і модне бачення. Допомагають досягти цього балансу елегантне взуття на низькому ходу, хвилясті силуети і м'які фактури. Розглянемо їх докладніше.

Твідовий жакет + денім

Складно придумати щось практичніше, ніж денім, а коли хочеться додати йому урочистості, то на допомогу прийде елегантний твідовий жакет. Ідеальне поєднання показав у колекції осінь-зима 2020/21 італієць Джіамбаттіста Валлі.

Реклама
Giambattista Valli осінь-зима 2020/21
Елегантний спортивний костюм + кросівки

Марія Грація К'юрі, креативна директорка Christian Dior, продемонструвала, що навіть спортивний костюм може бути підкреслено елегантним. Вдалося їй це зробити завдяки глибокому темно-синьому відтінку і мінімалістичному крою, що допомагає тканині чудово тримати форму.

Christian Dior осінь-зима 2020/21
Мінісукні + туфлі Мері-Джейн

Не дарма мінісукні А-силуету стали класикою шкільної моди, адже вони поєднують у собі зручність і акуратність. Така модель не сковує рухів, має строгий і при цьому свіжий вигляд. Підтримати настрій допоможуть туфлі Мері-Джейн на пласкому ходу.

Marc Jacobs осінь-зима 2020/21
Плетіння

Трикотаж — головний матеріал 2020 року, який може мати дуже різний вигляд. Одне з найефектніших прочитань продемонстрували Доменіко Дольче і Стефано Габбана — в осінньо-зимовій колекції вони показали повністю плетений образ, в якому їхній фірмовий сексапіл мав по-домашньому затишний вигляд.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2020/21
М'який светр + спідниця міді

Трикотажна спідниця завдовжки міді — універсальна річ зимового гардеробу, яка чудово зігріє в холодний день, але при цьому зробить силует жіночним. Наташа Рамсей-Леві в колекції осінь-зима 2020/21 запропонувала поєднати її із плетеним светром і високими чобітьми.

Chloe осінь-зима 2020/21
Плетена сукня + низький хід

Колекція Jil Sander осінь-зима 2020/21 — справжнє джерело натхнення для шанувальників лаконічних образів. Один з найцікавіших — плетена сукня в підлогу з м'якими туфлями на низькому ходу.

Jil Sander осінь-зима 2020/21

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.