До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: нові колекції Rochas, Mugler і Dries Van Noten

Модний марафон у Парижі триває. Цього разу під приціл потрапили нові колекції Rochas, Mugler і Dries Van Noten.

Rochas
Rochas

Алессандро Дель Аква представив свою фінальну колекцію для Rochas. Дизайнер зазначив, що робота в Rochas була для нього чудовим досвідом, але настав час зосередити всю свою творчу енергію на No.21. В останньому шоу Дель Аква переглянув деякі зі своїх улюблених елементів з минулих колекцій та інтегрував їх у новий сезон. Серед речей були: сукні з цікавим драпіруванням з крепдешину, оздоблені зеленими кристалами, образи з романтичними оборками, кашеміровий верхній одяг — від укорочених жакетів до вільних пальт, а також вбрання, щедро прикрашені бахромою і складною квітковою вишивкою.

Реклама
Rochas
Rochas
Rochas
Mugler

Гіперболізована лінія плечей, широкі стегна і вузька талія — такою є сексуальність очима дизайнера Кейсі Кедуолладера, який знову вдався до спогадів про 1980-і роки. У новому сезоні дизайнер вийшов за межі своєї відомої роботи зі спортивним кроєм і сміливими напів прозорими вставками з сітки, провокаційною спідньою білизною і трикотажними виробами, і зробив ставку ще на одяг зі шкіри. У новій колекції Mugler представлені навички контурування тіла в сміливих шкіряних ансамблях з ефектом багатошаровості, а також комбінації верхнього одягу з елементами напів прозорої спідньої білизни. Серед головних образів: низькі штани з боді, оздобленими контуром бюста, асиметричні шкіряні тренчі і великі бомбери з овечої вовни, "голі" сукні і силуетні складні образи в дусі Mugler.

Mugler
Mugler
Mugler
Dries Van Noten

Нова колекція Dries Van Noten осінь-зима 2020/2021 присвячена нічному гламуру 1970-х – 1980-х років. У центрі уваги – яскраві відтінки, принти і різні перебільшення, але насамперед йдеться про ставлення до жінки, яка не просто одягається, щоб її зауважували, але і проживає життя, всіляко демонструючи себе. Візерунки, відтінки, текстури, блискітки і пір'я змішалися в одне ціле та представили комбінацію стилів панк і диско. Щоб передати настрій колекції, дизайнер розпочав шоу з вільної картатої куртки-авіатора в парі з в'язаним кардиганом і червоною спідницею з пір'ям. Далі з'явилися квітковий плащ з бірюзовими чоботами з пітона, фіолетова дублянка з помаранчевим топом і спідницею з леліток, сукня з парчі з рукавами-ліхтариками і винні лаковані чоботи, та безліч інших, на перший погляд – несумісних, речей.

Dries Van Noten
Dries Van Noten
Dries Van Noten

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.