До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші джинсові жакети в колекціях осінь-зима 2022/2023

Жакети – невідʼємна річ базового жіночого гардеробу. Цього сезону дизайнери пропонують фокусуватися на джинсових моделях: їхній практичності можна позаздрити, окрім цього, вони з легкістю можуть замінити верхній одяг з настанням перших прохолодних днів. Vogue.ua зібрав найстильніші джинсові жакети в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Courreges

Особливої популярності джинсові жакети набули саме цього осінньо-зимового сезону. Завдяки безлічі варіантів, презентованих дизайнерами під час Тижнів моди, віднайти модель, яка пасуватиме до особистого стилю, не буде складним завданням. Головний фокус брендів – на принтованих жакетах. Так, Dior показали модель, прикрашену флористичним візерунком, яку рекомендують носити з трендовою максіспідницею з тим же принтом. Український бренд KSENIASCHNAIDER робить ставку на техніку печворк: свій жакет, виконаний з різнокольорового деніму, марка пропонує поєднувати з вільною базовою сукнею.

Реклама
Dior
KSENIASCHNAIDER

Не полишають першого рядка у переліку головних тенденцій і жакети з raw-деніму – ті, що не піддавалися будь-якій обробці чи фарбуванню. Такі можна було побачити в колекціях Isabel Marant та Rejina Pyo. Обидва бренди зробили ставку на утилітарний стиль, який характеризується крупними кишенями та помітними застібками й декоративними деталями. Найкращий варіант стилізації таких жакетів – канадський смокінг, або denim total look.

Isabel Marant
Rejina Pyo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.