До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильнішу спідницю цієї осені знайдено

Спідниці нашої юності знову повертаються. Хоча упродовж останніх кількох сезонів довгі спідниці дедалі частіше зʼявлялися на вулицях головних модних столиць, правда в тому, що саме зараз знаменитості роблять значну ставку на цей ностальгійний одяг, навіяний стилем Y2K. Головні модні маркери спідниць цієї осені чіткі – довжина максі, джинсові та світлі.

Так, модель Ельза Хоск поєднує довгу спідницю з чорним светром з високою горловиною, вінтажною шкіряною курткою WORN і туфлями на шпильці – образ, що випромінює елегантність. Натомість, співачка Розалія обирає спідницю Sunnei з такими ж характеристиками, як і у Хоск. Залишаючись вірною своєму стилю, знаменитість поєднує джинсову максі з масивними черевиками, вицвілим бомбером з принтом і м’якими чорними рукавичками від Eytys.

Реклама

Такі спідниці відкривають безліч можливостей для їх стилізації на будь-який смак. Тепер усе, що потрібно зробити, – це зазирнути в шухляду із модними надбаннями, провести рейд у маминій шафі або придбати нову ефектну модель.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.