До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шорти в колекціях весна-літо 2022

Влітку, крім бавовняних суконь, блакитних джинсів, лляних брючних костюмів, шовкових топів та мініспідниць, хочеться носити також модні шорти, які легко римувати з іншими речами в гардеробі. Цього сезону в центрі уваги опинилися: мікрошорти, які часто прикрашені низькою посадкою, що відсилає до нульових років, або виконані з тонкого трикотажу, джинсові та шкіряні моделі, а також шорти-боксери та костюмні варіанти, в яких можна вирушити на ділову зустріч чи в офіс. Vogue.ua зібрав наймодніші шорти в колекціях сезону весна-літо 2022.

Cult Gaia
Мікро

Цього літа дизайнери вирішили, що довжина міні недостатньо відверта, і тепер пропонують вибирати модницям мікрошорти. У зв'язку з популярністю нового тренду саме час придивитися до трикотажної моделі Chanel у ніжно-рожевому кольорі, коричневих шортів Alberta Ferretti, виконаних у техніці кроше, або джинсовому укороченому варіанті з низькою посадкою Blumarine.

Реклама
Chanel
Blumarine
Alberta Ferretti
Денім

Денім – улюблений матеріал дизайнерів упродовж усього року. Якщо восени та взимку вони експериментують з фасонами та відтінками джинсів, то у весняно-літньому сезоні пропонують вибирати джинсові шорти для спекотних днів. Так, Jacquemus показали кремові мікрошорти з деніму, які бренд пропонує носити у парі з маскулінним жакетом та топом-сіткою, тим часом MSGM показали сині джинсові шорти з декором у вигляді квіткової аплікації, а Alessandra Rich зробили ставку на рок-гламур.

MSGM
Jacquemus
Alessandra Rich
Шорти-боксери

Одяг у спортивному стилі давно вже став звичним у повсякденному житті. Так, головним трендом цього літа є шорти-боксери, які прийшли до нас із чоловічого гардеробу. Носіть їх у парі з об'ємними сорочками за прикладом streetstyle-зірок, комбінуйте зі спокусливими бралетами, надихнувшись колекціями українських дизайнерів, або поєднуйте з бомберами, як це роблять Christian Dior та Lacoste.

Christian Dior
Isabel Marant
Lacoste
Шкіряні

Нехай шкіряні шорти не найпрактичніший елемент денного стилю, проте у вечірній час вони вам знадобляться. Носити ви їх можете з сандалями-гладіаторами, які особливо актуальні в новому сезоні (приклад шукайте в колекції Valentino), з сексапільним бралетом із чорного вінілу та напівпрозорими туфлями, надихнувшись дизайном Vaquera, а також з базовими футболками та стриманими жакетами Hermes.

Hermes
Valentino
Vaquera
Костюмні

Лаконічні шорти середньої довжини, виготовлені з костюмної тканини – ідеальна інвестиція у літній діловий стиль. У спеку пропонуємо забути про штани і носити костюмні шорти на роботу в парі зі строгими сорочками, трикотажними боді, маскулінними жакетами та легкими блузами. Наші фаворити представлені в колекціях: Michael Kors Collection, Lanvin та Issey Miyake.

Michael Kors Collection
Issey Miyake
Lanvin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.