До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші широкі штани осінь-зима 2022/2023

Тренд на широкі штани продовжує набирати обертів, прикрашаючи дедалі частіше колекції дизайнерів. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 вибирайте мішкуваті, вільні та розслаблені штани, в яких буде комфортно провести цілий день. Це можуть бути елегантні штани-палаццо, зухвалі шкіряні моделі, вовняні штани із защипами біля талії, варіанти з низькою посадкою або мішкуваті штани-карго.

Max Mara

Широкі штани з першого погляду можуть здатися складними в носінні, проте все зовсім не так. Завдяки своєму об'єму вони додадуть будь-якому вбранню стильної легкості, невимушеності та безтурботності. Носіть їх з трикотажними водолазками та об'ємними пальтами, як пропонують Max Mara, поєднуйте з діловими жакетами за прикладом Ralph Lauren або міксуйте з приталеними базовими топами, надихнувшись колекцією Del Core – цей стилістичний спосіб підкреслить крихкість і жіночність фігури.

Boss
Ralph Lauren
The Row

Завдяки мішкуватому фасону широкі штани не обмежуватимуть ваші рухи і не навіятимуть думки про кілька зайвих кілограмів у зоні стегон. Для ділових осінніх образів на щодень вибирайте щільні широкі штани, які складуть ідеальну пару светру або білій сорочці. Подібні штани показали Boss, No.21 та The Row у своїх колекціях. Тим часом, якщо ви шукаєте варіант для вечірнього дрес-коду, то тут краще вибирати легші тканини, які будуть гарно струмувати уздовж ваших ніг. Широкі штани з трохи помітним блиском Chanel – ідеальна альтернатива ошатним сукням. Для міських виходів ви завжди можете надягти широкі шкіряні штани, як практичний та універсальний елемент гардеробу. Придивіться до матових штанів Khaite або глянцевих пар Versace.

Реклама
Chanel
Del Core
Khaite
Versace
No.21

Vogue.ua зібрав наймодніші широкі штани цього сезону, які ви можете придбати просто зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.