До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші купальники бікіні для ідеальної засмаги

Перший роздільний купальник зявився 5 липня 1946 року, проте суспільство не відразу прийняло новий відвертий винахід. Лише в 1960-х бікіні набули популярності на пляжах Європи й Америки. Цього сезону мінікупальник, що максимально оголює тіло, – один з головних трендів пляжної моди. Дизайнери пропонують вибирати ефектні бікіні в яскравих відтінках, моделі з люрексовою ниткою, варіанти, виготовлені в техніці кроше, роздільні купальники з анімалістичними та квітчастими візерунками, а також бікіні з довгими зав’язками на талії. Vogue.ua зібрав наймодніші купальники цього літа – як закордонних марок, так і українських брендів.

Bond Eye

Якщо ви не любите зрадливі білі смужки на тілі, то бікіні – ідеальний варіант для рівної засмаги. Цей відкритий роздільний купальник дає змогу дістати гарну золотисту засмагу з мінімальними ділянками білої шкіри. У колекціях Bond Eye та Somerfield Swim ви знайдете купальники в модних помаранчевих відтінках, які особливо полюбили знаменитості цього літа. У Sommer Swim побачите відверте бікіні з тропічним принтом, а в Solid & Striped – мінікупальник з різноколірними смужками. Серед модних бікіні в колекціях українських брендів придивіться до неонового купальника з жатої тканини Fox Lingerie, роздільного варіанта з довгими зав’язками навколо талії FORSEA STUDIO, анімалістичних моделей Neha Swim і Bel Ange, перевернутого мінімалістичного бікіні èze.wear, а також до лавандового купальника Love Pam.

Реклама
Sommer Swim
Somerfield Swim
Oséree

Бікіні з люрексовою ниткою – один з найошатніших купальників цього сезону. Завдяки блиску він має особливо ефектний вигляд на тілі, приваблюючи захоплені погляди оточення. Знайти такий купальник можна в колекції італійського бренду Oséree, що спеціалізується на випуску стриманого й елегантного пляжного одягу. Щосезону марка випускає однотонні купальники з мерехтливої ​​тканини, які ідеально сидять на фігурі, підкреслюючи всі переваги. Аналог європейського бренду можна знайти й на українському ринку. Зокрема, бренд Bikki Swimwear також використовує у власних колекціях тканину з люрексовою ниткою, що на додаток до святкового дизайну ще й добре тягнеться, даруючи відчуття другої шкіри.

Fox Lingerie
Tropic Of C

Техніка кроше – найромантичніший і найтактильніший тренд цього літа, який прийшов до нас із 1970-х. Так, дизайнери надихнулися старомодним бабусиним в’язанням і показали у власних колекціях не лише сукні, топи та шорти в техніці кроше, а й модні купальники. У колекції Cult Gaia з’явилися роздільні купальники з делікатного в’язання в пудровому кольорі, які можна доповнити відповідною спідницею-кроше. Популярний sustainable-бренд купальників, який заснувала супермодель Кендіс Свейнпол, також випустив цього сезону бікіні з ліфом-кроше, який можна носити не тільки на пляжі, а й у місті в парі з джинсовими шортами або мініспідницями.

Cult Gaia
Blck Tribe
Solid & Striped

Пропонуємо поповнити свій пляжний гардероб цього сезону за допомогою патріотичного бікіні. Так, у колекції українського бренду BLCK TRIBE представлена роздільна модель у відтінках національного прапора України, а в Elegance Lingerie – двоколірне бікіні, що складається із синього верху й жовтого низу. Кожен із цих купальників виражатиме вашу громадянську позицію та нагадуватиме оточенню за кордоном про війну в Україні.

èze.wear
FORSEA STUDIO
Neha Swim
Love Pam
Bikki Swimwear
Bel Ange

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших бікіні, в яких ви почуватиметеся зіркою на пляжі.

<b>bikini 2022</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.