До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кросівки цього літа

Кросівки – найуніверсальніше взуття для будь-якої пори року. Їхня функціональність не зрівняється ні з чим: модниці вміло носять кросівки і з улюбленими джинсами, і з легкими сукнями, і з лляними костюмами, і з практичним жакетом. Vogue.ua розібрався, які кросівки будуть наймоднішими цього літа.

Колаборації

Новий сезон приніс багато гучних колаборацій модних гігантів, серед яких Miu Miu x New Balance та Louis Vuitton x Nike. Попит породжує пропозицію: об’єднуючи зусилля, бренди показують стильні й практичні моделі, що ідеально вписуються в щоденний гардероб.

Реклама
Miu Miu x New Balance
Яскраві кольори

Яскраві, сміливі кольори завжди приваблюють погляд. Незвичні принти й відтінки знову захопили тенденції поточного сезону. Шукати такі моделі варто в Collina Strada, Acne Studios та No Name.

Collina Strada
З гострими носками

Неоднозначний дизайн має багато прихильників, проте й критиків також. І все ж такі кросівки змогли стати великою частиною сезону весна-літо 2022 та будуть у пригоді найсміливішим модницям. Гостроносе взуття можна знайти в колекціях AZ Factory, Prada і Miu Miu.

AZ Factory
High top

Попри те, що передусім хайтопи були призначені для занять спортом, нині ці кросівки завоювали своє місце на великому подіумі. Їхня головна перевага – практичність: їх легко римувати не тільки з джогерами чи джинсами, а й романтичними сукнями та блузами.

Tod's

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.