До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити бралети цього літа

Цього літа, крім коротких топів із зав'язками на талії та сексуальних корсетів, бренди пропонують вибирати бралети, які нагадують спідню білизну. З першого погляду топи-бра можуть здатися надто відвертим і непрактичним предметом у гардеробі, проте хочемо запевнити вас у зворотному. Дизайнери у своїх літніх колекціях показали десятки способів, як носити спокусливі бралети. Ви можете поєднувати їх зі спортивними речами, міксувати зі спідницями всіх фасонів, доповнювати костюми, брюки і надягати поверх жакетів та футболок. Vogue.ua зібрав 5 модних рішень, як стилізувати топи-бра цього сезону.

Jacquemus
Спорт шик

На додачу до топів з м'якого плетіння та трикутних бралетів, цього сезону дизайнери пропонують вибирати бра на гумці, які легко подружити зі спортивним гардеробом. Так, Christian Dior запропонували наймоднішу формулу цього літа – шорти-боксери в парі з бралетом, Off-White скомбінували спортивні широкі штани з коротким топом на блискавці, а Tom Ford додали частку гламуру у свою колекцію, поєднуючи топ на гумці з атласними брюками-карго, багатоярусними прикрасами та босоніжками на високих підборах.

Реклама
Tom Ford
Off-White
Christian Dior
Зі спідницями

Цього сезону чільну позицію на модних подіумах посів тренд на "голі" речі та одяг з вирізами, що оголює ділянки тіла. Якщо ви не готові до таких сміливих рішень, пропонуємо спробувати не менш привабливу тенденцію на топи-бра, що відсилають до нижньої білизни. Носити їх ви можете зі спідницями різних фасонів. Chanel пропонують поєднувати трикотажний бралет зі спідницею А-силуету в матроську смужку, Michael Kors Collection обіграли строгу спідницю-олівець за допомогою традиційного бюстгальтера з чашечками, а Rokh додали базовий топ до складносурядної спідниці довжини міді.

Chanel
Michael Kors Collection
Rokh
З брючним костюмом

Білизняний стиль продовжує надихати дизайнерів на модні експерименти. Так, цього літа бренди вирішили відродити тренд на топи-бікіні, які у багатьох асоціюються винятково з пляжним гардеробом. Проте дизайнери пропонують носити відверті бралети в міському гардеробі, а саме – поєднуючи їх із брючними костюмами. Ми згодні, що подібні образи не застосовні для ділових зустрічей, проте з приходом темряви, ви легко можете змінити накрохмалену сорочку на сексуальний бралет. Приклади актуальних образів дивіться у колекціях: Dolce&Gabbana, Etro, Fendi.

Etro
Fendi
Dolce & Gabbana
Поверх одягу

Для модниць, які не готові носити бралети замість топів, але все ж таки хочуть спробувати модний тренд, дизайнери запропонували ефектне рішення. Тепер ви можете сміливо одягати топи-бікіні поверх жакетів, сорочок, трикотажних боді чи базових футболок, як показали бренди у своїх літніх колекціях. Надихнутися на нові експерименти зі стилем та взяти до уваги актуальний прийом стилізації можна у колекціях Jacquemus, MSGM, Isabel Marant.

Jacquemus
MSGM
Isabel Marant
З низькою посадкою

Низька посадка, натхненна нульовими роками, м'яко проникла до нас у гардероби. Ще кілька років тому ми не замислювалися, що знову носитимемо штани та спідниці з низькою талією, проте мода циклічна, і через 20 років цей тренд повернувся до нашого життя. Дизайнери цього літа пропонують поєднати речі з низькою посадкою з топами-бра, відкриваючи лінію преса. Так, на шоу Miu Miu моделі дефілювали у спідницях на стегнах у дуеті з гладенькими бюстгальтерами, Versace скомбінували витончені бра з шовковими спідницями з хустковим принтом, а Brandon Maxwell зробили ставку на брючний сет із чорно-білим забарвленням.

Miu Miu
Brandon Maxwell
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.