До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші білі брючні костюми цього літа

Влітку білий колір — незаперечний фаворит у колекціях брендів. Дизайнери використовують його в різних тканинах і фактурах та створюють як денні, так і вечірні образи, які хочеться носити якнайчастіше. Цей базовий та універсальний відтінок асоціюється з чистотою, елегантністю, легкістю й свободою. А ще білий колір завжди рятує в спеку, відштовхуючи яскраві промені сонця не гірше за креми з SPF50. Цього літа пропонуємо вибирати брючні костюми в білій колірній гамі — від холодного діамантового відтінку до топленого молока.

Fendi

Білий брючний костюм — вигідна інвестиція в літній гардероб. Ви можете носити його соло в монохромному образі, а також поєднувати штани або жакет з іншими елементами гардероба. Наприклад, носіть двобортний жакет Etro з блакитними джинсами й напівпрозорими блузами, а штани Valentino римуйте з базовими футболками чи діловими сорочками. Якщо шукаєте варіант для особливої події, вибирайте вишуканий шовковий костюм Fendi або ошатний смокінг зі сріблястими вилогами Michael Kors Collection.

Реклама
Valentino
Michael Kors Collection
Etro

Знайти модний білий костюм можна і в колекціях українських брендів. Так, елегантний варіант строгого крою, що складається зі штанів зі стрілками та приталеного жакета без вилог, ви знайдете в колекції Elena Burenina. Тим часом Tote запропонували двобортну модель, що згодиться на всі випадки життя, а ELENAREVA зробили ставку на костюм зі штанами-кюлотами й розслабленим жакетом.

Elena Burenina
TOTE
ELENAREVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.