До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі сукні у відтінках нюду

Природні нюдові відтінки, подібні до другої шкіри, – один з головних трендів 2022 року, який точно оцінять дівчата, що віддають перевагу мінімалізму. Так, кавово-молочні, пудрово-рожеві, бежеві та пісочні кольори прикрасили колекції брендів весна-літо 2022. Крім брючних костюмів і базових тілесних боді, які поєднуються майже з усім, дизайнери освідчилися в любові елегантним сукням у нюдовій колірній гамі – від шовкових образів у білизняному стилі до варіантів, виготовлених у техніці кроше. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів та вибрав найбажаніші сукні в тілесних відтінках цього сезону.

A.M.G

Нюдові відтінки за своєю універсальністю й практичністю можуть легко змагатися з чорним кольором. Вони мають крутий вигляд у монохромних образах, а також можуть стати гарною базою для експериментів з колірними поєднаннями в гардеробі. До того ж їх можна носити хоч щодня й вони ніколи не набриднуть. Цього літа вибирайте в’язані сукні, виготовлені в техніці кроше. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях A.M.G. та SAGE. Тим часом у колекції Bobkova ви побачите сукню з меланжевого трикотажу, яка стане базою у вашому літньому гардеробі.

Реклама
Lake Studio
Nadya Dzyak
Bobkova

Правильною інвестицією у ваш стиль стане елегантне slip-dress у відтінках нюду, яке ніколи не вийде з моди. Носіть його соло на голе тіло у вечірньому дрес-коді, комбінуйте з футболками вдень, а прохолодного літного вечора – накидайте на плечі жакети або кардигани. Найкращі сукні в білизняному стилі представлені в колекціях Lake Studio і Serenity. Тим часом, якщо ви шукаєте образ на щодень, придивіться до бавовняної сукні Udana, а для святкового виходу вибирайте плісований образ J’ammeme або культове вигадливе вбрання Nadya Dzyak.

J'ammeme
Serenity
Udana
Tote
Sage

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.