До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші білі сукні у колекціях українських дизайнерів

Білий колір – один із найбільш затребуваних серед літніх колекцій брендів. Він має низку переваг: поєднується з усіма кольорами завдяки своїй ахроматичності, відбиває сонячні промені у спекотну погоду, підкреслює свіжу засмагу і загалом дарує святковий настрій. Українські дизайнери пропонують цього сезону весна-літо 2022 вибирати сукні у білих відтінках – від молочної гами до пінно-білого.

Цей, здавалося б, непрактичний відтінок, насправді є універсальним і базовим кольором у гардеробі. Так, саме білі сукні є основою капсульного літнього гардеробу. Для денних виходів підійдуть бавовняні або лляні сукні, літні відкриті сарафани, а також пасторальні моделі. Шукайте їх у колекціях Sleeper, Poustovit, WeAnnaBe чи J’amemme. Тим часом для вечірніх виходів чи урочистих заходів вибирайте елегантні slip-dresses з відкритою спиною або ефектним декором у вигляді пір'я, а також шовкові сукні з довгими рукавами. Такі сукні ви зустрінете у колекціях: The Body Wear, ELENAREVA та Must Have. Провести прохолодний літній вечір буде приємно в компанії трикотажної сукні з сексапільними вирізами на талії Anna October, поверх якої можна накинути джинсову куртку в блакитному відтінку, а відсвяткувати весілля в складносурядній сукні Nadya Dzyak з оборками з гофрованої тканини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.